Şimdi Ara

Telefonumu Satmak istiyorum hangi sitelerde ilan açabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S2 telefon aldım vatandan 3 gün önce telefonun özelliklieri ve güzelligi tartışılmaz telefonu satmam sebenim benim oturdugım semte uygun olmaması ama satma için ilan açacak site bulmadım pek bilgim yok bu konuda telefonu kutusuna koydum tekrar satmam lazım kolayca satabilecegim hangi siteler var yardımcı olursanınız sevinirim iyi forumlar.

• Sahibinden.com ve Forumun İkinci El bölümüne ilan koyabilirsiniz
  • Telefonun oturduğunuz semte uygun olmaması ne demek anlayamadım.
  • oturdugum semte uygun değil ne babuş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmasuyu1

Samsung Galaxy S2 telefon aldım vatandan 3 gün önce telefonun özelliklieri ve güzelligi tartışılmaz telefonu satmam sebenim benim oturdugım semte uygun olmaması ama satma için ilan açacak site bulmadım pek bilgim yok bu konuda telefonu kutusuna koydum tekrar satmam lazım kolayca satabilecegim hangi siteler var yardımcı olursanınız sevinirim iyi forumlar.

arkadaşım bu ne anlama geliyor "oturduğum semte uygun olmaması" yok hani bilelim de bizde semte göre telefon kullanalım.
    yoksa kullanmazsak başımıza bişey mi gelir yada ne bileyim o semte uygun olmayan telefonlar çalışmıyormu?
    bir açıklık getirirseniz seviniriz.
    iyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanardag06 -- 28 Şubat 2012; 9:34:33 >

• varoş yani gelir düzeyi düşük bir semtte oturuyorum dolaysıyla bu kadar lüks bir telefon kullanmak istemiyorum köyde tarlaya mercedesle gitmek gibi :)

Okadar merak etmişsiniz soru sormuşunuz birinizde çıkıp benim soruma cevap vermemissiniz bari sorduğum soruya cevap vereydinizde öyle beni sorguya çekseydiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasuyu1 -- 28 Şubat 2012; 16:41:43 >
  • aldığın yere geri ver, 1 hafta mazeretsiz 1ay normal iade hakkın var. en azından zarar etmezsin
  • Vatan bilgisayardan aldım telefonu ama iade için kutusunun açılmamış olması gerekiyormuş ne saçmalıktır bu ben kutusunu açmadan ürünü kallanma fırsatı bulayım .S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.