Şimdi Ara

TELEFONUMU KIRICAM VALLA DELIRDIMMMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lan Bu nedir ya 5 saattir bi sarki indiriremedim markette denemedigim app kalmadi kiminde turkce sarkilar yok kimi indirmiyor kimi muziklere atmiyor valla mal gibi markette duzgun bi mp3 indirme uygulamasi yok abi sarkiyi yazcam indire bascam muziklere aticak Bu kadar markette Bu bile yok delirdum valla kafayi yiycem kemiriyorum telefonu sinirden valla deli oldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MUSIC+ adlı uygulamayı denediniz mi ben şuana kadar istediğim her şarkıyı bu programdan yükledim

• sahsen bende music sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mares626

MUSIC+ adlı uygulamayı denediniz mi ben şuana kadar istediğim her şarkıyı bu programdan yükledim

O var zaten abi turkce sarkilardan hicbiri yok nerdeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

Lan Bu nedir ya 5 saattir bi sarki indiriremedim markette denemedigim app kalmadi kiminde turkce sarkilar yok kimi indirmiyor kimi muziklere atmiyor valla mal gibi markette duzgun bi mp3 indirme uygulamasi yok abi sarkiyi yazcam indire bascam muziklere aticak Bu kadar markette Bu bile yok delirdum valla kafayi yiycem kemiriyorum telefonu sinirden valla deli oldim

Kesinlikle katılıyorum mesela play store nin de çok çöpten uygulamaları var ama super uygulamalarda var wp ise tam bir çöp hiçbir şey yok mağazada

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal1363

quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

Lan Bu nedir ya 5 saattir bi sarki indiriremedim markette denemedigim app kalmadi kiminde turkce sarkilar yok kimi indirmiyor kimi muziklere atmiyor valla mal gibi markette duzgun bi mp3 indirme uygulamasi yok abi sarkiyi yazcam indire bascam muziklere aticak Bu kadar markette Bu bile yok delirdum valla kafayi yiycem kemiriyorum telefonu sinirden valla deli oldim

Kesinlikle katılıyorum mesela play store nin de çok çöpten uygulamaları var ama super uygulamalarda var wp ise tam bir çöp hiçbir şey yok mağazada

Ya hadi hepsini bosver pcden indirip telefona attim muziklerde gorunmuyor nr lanet bisey valla sirf Bu malca sorunlari tum +larini goturuyor

• Music cloud
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnternet Explorer üzerinden indirmeyi denedin mi? Ayrıca OneTube tavsiyemdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube yasaklanmadan önce free music downloader çok iyi çalışıyordu
  • Olmuyor olmuyorr

• #MP3 Downloader sonunda gisterdi muziklerde kapatip actim telefonu duzeldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.