Şimdi Ara

Telefonumdan Utaniyorum? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşini gördükten sonra telefonun ne önemi var? Eskiden bende son çıkan modellere hayrandım işte ama sonra büyüyünce farkına varıyorsun ne kadar gereksiz kapitalist bir düzen olduğunu. Tüketim çılgınlığı nereye kadar? Sabancının torunu değiliz sonuçta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O elinde bulundurduğun telefonda aynı işi yapıyor iphone6 da utanılacak birşeyde yok insanı telefonuna göre yargılayacak şahıslar kendi karakterinden utansın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o s4 miniye bir cyanogenmod çekilir ve çatır çatır kullanılır. telefona 3000-4000 veren zihniyetler utansın siz niye utanıyorsunuz? yaşınız küçük olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: but you promised

o s4 miniye bir cyanogenmod çekilir ve çatır çatır kullanılır. telefona 3000-4000 veren zihniyetler utansın siz niye utanıyorsunuz? yaşınız küçük olabilir mi?

Hocam zaten cyanogenmod ile kullaniyorum yasimda 19

Ben sahsen telefondan mennunum dedigim gibi her isimide goruyor ama ben cevremdekiler telefonumu yadirgadigi icin rahatsizim .Gecen gun arkadasin tel sarji bitmisti benim teli kullandi birini aramak icin adama telefonu verdim ve bana iyyy dedi bu ne bicim telefon tabi bunu sakayla karisik sogledi ama sonucta insan rahatsiz oluyor bu tepkiden.

• Uzun sure once o kadar pahali telefon aldim ki sonrasinda cok pisman oldum.Neden buna bu kadar para veriyorum.Her telefon wp aciyo, her telefon ile youtube ye giriyorum.Sadece biraz gecikmeli acabilir olsun gec acsin .Ne olur biraz gec wp girdimse cokmu sey kacirdim.Onemseme onlar ilerde nasil hata yaptiklarini anlarlar.Iyi olani yapiyorsun.

• Ben aksine pahalı telefon kullanmaktan utanıyorum. Ablam yeni telefon aldı kendi z3ünü bana verdi. Valla çıkarmaya utanıyorum. Çünkü benim aldığımı zannediyorlar ve bi telefona o kadar para vermenin mantıksız olduğunu düşünüyorlar ki bende böyle düşünüyorum. Seninki daha çok arkadaşların dediği gibi paraya kıyamamak

• Valla hocam ben 3 sene kadar lumia kullandım açıkçası ihtiyacımi karşılıyordu ama çevremdeki herkes bunu nerden buldun kaca aldin buna para verilmez falan dedi ama cogu kez pek kafaya takmadım onlarla irtibatı kestim pek muhabbet dahi etmedim benim param ona yetti aldim o hosuma gitmişti ama utanmadım şükür sen de utanma bu utanılacak bi durum değil sen yalanciliktan hirsizliktan iftiradan utan biyle seylerden utanman doğru değil lutfen kendine gel kendimize gelelim kimseyle maddi jonuda dalga geçmeyelim

• Başlığa bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kendin cevabı şu şekilde vermişsin zaten; 'telefonum isimi gordugu icin icimden degistirmek gelmiyor.' Telefon senin ihtiyaçlarını karşılıyorsa değiştirmene gerek yok bence.

• Hocam tam tersine gurur duyman lazım telefon dediğin iletişim aracıdır birisini arayıp konuşabiliyorsan daha üst bir telefona gerek yok.

• iphone7 varken de kimse asagilamadi mi5s varken de galaxy s3 varken de sen kendini ezdirirsen ezen çok olur. Gerekirse kapakli telefon kullanirim laf atanin agzini burnunu yararım. 1404 liraya calisan fakirler iphone aliyor ona cildiriyorum sadece. 256 taksit yapiyor aptal kizlara hava atmaya calisiyor.

• Telefonla hava atmayi lise de yapıyorduk.Adamin iphone 8 i olsun otobüsten insin,bende de s4 mini olsun araba ile geleyim ; bakalım hangimiz havalı

• Ulan geçen hangi telefonu kullanıyorsunuz konusu vardı , bende 2012 den beri s4 kullanıyorum dedim. 2gün önce telefonum bozuldu

Neyse konuya gelelim , aklım almıyor be birader. Kim telefonu için biriyle dalga geçer ki ? Telefonunu sorgulayacağına arkadaşlarını , çevreni sorgula bence. 1 dk durmam öyle bir ortamda , biri gelecek telefonumla dalga geçecek ve ben bunu içerleyip konusunu buraya açacam . Yok öyle bir dünya , zekasıyla dalga geçerim öyle adamın .

Ne insanlar var arkadaş , tuhaf ya ... Sana bir şey söylemek istiyorum , 3310 dahi kullansam utanmam . Telefonun işini görüyorsa daha ne kardeşim ya .

Ulan çok sinirlendim harbiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA6EED738 -- 4 Eylül 2017; 21:14:36 >

• Bende de s3 mini var uniye başlayacağım için degistircem zaten batarya felan sıkıntı çıkardı.

• Nokia 1280 ile hava atabilmiş biri olarak "yav he he" diyerek okduğum konudur. Şundan yani:

Telefonumdan Utaniyorum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.