Arkadaşlar genellikle nokiamarka telefonlarda böyle bi sorun var benimki de dahil.. detaya inecek olursak telefonuma mesaj gelmiyor, ben mesaj attığımda topluca bana atılan tüm mesajlar yığılıyor.. bu ayda bir kere denk geliyor bana yaklaşık 2 senedir telefonum böyle ve bunun geçici çözümünü kendimçe buldum. şöyle yapıyoruz ki;
arkadaşımıza gidip diyoruz ki telefonunu ödünç alabilirmiyim. telefonu alıp onun hattını kendi telefonunuza, kendi hattınızı onun telefonuna takıyosunuz, birbirlerine boş mesaj gönderiyosunuz akabinde hatları tekrar kendi telefonlarına takıyosunuz ve bu sizi 1 ay daha götürüyo.. böylece sorun çözülüyo. Ben kesin çözümünü bulamadım çünkü nokiada böyle bi sorun var evet. Kesin çözümü veya başka telefona ihtiyaç duymadan geçici çözümü bulan olursa ('ki her an birinin telefonundan yararlanamıyosunuz mesela ben 3 gündür evdeyim ve 3 gündür telefonum böyle) yardımcı olmak için o da yazsın herkes faydalansın..
2005ten beri nokia cihazlarım oldu.boyle bır sorunum hiç yoktu.sizin cihaz baya sorunluymuş bence bu konuda.
bende de nokia var....böyle bir sorun hiç yaşamadım...ilk defa duydum...
3G şebekesi açıksa telefonu dual moddan GSM moduna almayı deneyin. Bazen ortamda 3G şebekesi bulmaya çalışırken saçmalıyor telefon.
bende hiç böyle bi sorun yaşamadım. operatörünün mesaj numarasını bi kontrol et bence
nokiada böyle bir sorun yok.İlk defa duydum
Bir anda mesajların yığılması olayını bende çok yaşamıştım, çok mesajlaştığımdandır belki, daha önce ki 5610 xm telefonumda çok fazla oluyordu. 5800'da yaşamadım gerçi daha
mesaj merkezi numarası sorunu. yaklaşık 4,5 ay önce bende de aynı sorun oldu. başka bir telefona takıp mesaj merkezi numarasını değiştirince düzelmişti.
Gelen kutusunda çok mesaj varsa veya mesajları depoluyorsan tıkanır. Benim 5800 da da böyle oluyordu mesajları boşalttım daha sorun yaşamıyorum :)
@2 @3 @5 arkadaşlar google a yazarsanız bu sorunun gayet var olduğunu görürsünüz herkes şikayetçi olmuş ben çok araştırdım çünkü.. herkes gelen kutusunda mesajın çoktur, mesajın engellenmiştir falan demiş oysa çözümü bu değil bu bariz bi sorun illa her cihazda olacak da değil ama var işte..
soft format at çözülür gibi düşünüyorum
soft hard etkilemiyo
bende n96 var aynı sorunu yaşıyorum. Telefonu kapatıp açınca toplu olarak geliyor senin çözümü deneyeceğim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme