Şimdi Ara

Telefonum ve bilgisayarım devlet tarafından dinleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk başta belirtmek isterim FETÖ ile bir bağlantım yoktur. Hiç de bir suçum yoktur fakat tanıdığım birisi FETÖ'cü çıktı ve darbe ile ilgili bir suçu var. Devletin de benim üzerime suçtan muaflık vererek telefonumu ve laptopumundan beni izlediğini ve dinlediğini düşünüyorum. Dediğim gibi bir suçum yok fakat devletin bana suçtan muaflık vererek beni izlediğini düşünüyorum. İnternetten araştırmak istiyorum da bu suçtan muaflığın hukuki terim olarak karşılığı nedir? Eğer bilgi sahibi iseniz bu devletin beni izlemesi ve dinlemesi ne kadar sürer bilgilendirir misiniz? 2 senedir telefonumun ve bilgisayarımın dinlendiğini düşünüyorum. Bi tanıdığım 2 sene öncesinde telefonumun dinlendiğini söylemişti fakat inanmamıştım. Ondan sonra o tanıdığımla bir daha konuşmadım. 1 sene önce bazı olaylar yaşandı ve dinlendiğim kanısına vardım. Hala daha dinlendiğini düşünüyorum ne kadar daha sürer? Gerekirse diye detayları paylaşıyorum.

Darbe sırasında cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğanın odasına böcek kondu ve dinlenildi odası bu böceği ( yani dinleme cihazını) koyan kişinin ismi Zeki Bulut. Zeki Bulut cumhurbaşkanının güvenlik müdürüydü. Kızını tanıyorum isim soyad vermiyim. Suç değilse ve paylaşmak serbest ise telefon numarasını twitter hesabını instagram hesabını her şeyi verebilirim. Zeki bulutun telefonu kayıptı darbe günü 15 temmuzda kendisinin telefonunu yok etti ve telefonu asla bulunamadı. Bir gün kızı ile buluşmaya gittim ve babasının telefonunu gizleyen bir adamdan aldığını söyledi (meğer telefon kayıp değilmiş başka birisi tarafından saklanıyormuş) Telefonu çıkardı ve gösterdi modeli iPhone 6 idi diye hatırlıyorum. O güne kadar kızın Zeki Bulut’un kızı olduğunu bilmiyordum ne darbe ne de telefon hiçbir şey bilmiyordum. O gün yanımıza geldi babasının telefonunu getirdiğini söyledi. Yanımızda yakın arkadaşları da vardı. Ben normal bi arkadaşıydım yakın arkadaşları varken böyle bir bilgi paylaşınca benim de haberim oldu neticede. Yoksa benimle paylaşmazdı. Sonrasında bu kızı 1-2 kez daha gördüm ve bir daha görmedim. 2017 yılında yaşandı bu olay.

Olaylar döndü kavgalar ettik başka sebeplerden. Arkadaşlarıyla kavga ettim. Kavga ederken babasının telefonunun kızında olduğunu söylüceğimi söyledim. Arkadaşları evet telefon kızında ama kimseden almadı dedi. Ben de kendin itiraf ediyorsun dedim. O da dilim sürçtü dedi. Sanırım sonraki gün polise gitmişler ve o zamandan beri telefonum dinleniyor. Kavga ettiğimiz insanlar Fatih Portakal’ı tanıyordu. Kavga ettiğimiz sebeplerden dolayı 1 sene boyunca fox tvde fatih portakal benim yayınımı yaptı ismimi soyismimi vermeden. Meğerse darbe yüzünden fatih portakal ŞİFRELİ bir şekilde yayınımı yapıyormuş. Siz haberleri izlerken aslında fatih portakal benimle konuşuyordu. En sonunda öğrendim ki darbe yüzünden yayınımı yapıyormuş şifreli bir şekilde benimle konuşuyormuş.

Olaylar çok uzun 1 yıl boyunca her gün 45 dakika haberlere çıktım her şey çok uzun. En son 12 şubat 2020 de darbe olduğunu öğrendim ve fatih portakal o gün #ölümlüdünya diye twitter ve haber kanalında hashtag attı. O gün foxu izlemeyi bıraktım. 1 yıl oldu olaylar bitmedi hala daha sürüyor çok uzun her gün hashtag bendim 1 sene öncesine kadar.

Bu olaylar yüzünden üniversitemi bıraktım çok şey oldu gerekirse detay isteyen şey olursa her şeyi paylaşırım herkesle.

Çok uzun çok fazla şey oldu çok fazla detay var ne gerekirse paylaşırım.

Benim bilmek istediğim hukukdan anlayan bir insan bu beni dinlemeleri olayı daha ne kadar sürer bilgilendirebilir mi?

Detay isterseniz tekrardan söylüyorum paylaşabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hooman -- 13 Şubat 2021; 15:29:54 >

• Ya şizofrensin yada fetönün kurmaylarından birisin.

• KayhanKaan kullanıcısına yanıt

Çok istiyorsanız karakola gidebilirsiniz. Fetöcü olduğum nerden çıktı? Koyu chpliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hooman -- 13 Şubat 2021; 15:35:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hooman

Çok istiyorsanız karakola gidebilirsiniz. Fetöcü olduğum nerden çıktı? Koyu chpliyim

Çabuk sil bu mesajı yoksa evinden alırlar seni

Telefonum ve bilgisayarım devlet tarafından dinleniyor
  • KayhanKaan kullanıcısına yanıt

Niye siliyim? Dediklerim sonuna kadar doğru. Troll değilim. Dileyen Zeki Bulut adlı kişinin telefonu diye karakola ihbarda bulunabilir ki devlet zaten beni dinliyor.

• senin beyninin içine dinleme cihazı takmamıslar mıydı en son

ne ara telefonunla pcne geçtiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birinin elinde forum üyelerinin veri tabanı var. Eski hesapları hortlatıp abuk sabuk konular açıyorlar.

Bu konu da bunun örneği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 16 Şubat 2021; 4:30:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.