Şimdi Ara

telefonum klonlanmış yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mayıs ayında yurtdışından telefon geldi umreden gelen komşumuzun pasaportuyla kaydını yaptırdım. iki hat kulanıyorum ikisinide sorunsuz çalışıtırıyordu. fakat 1 ay kadar önce btk dan cihaznızın i-mei klonlanmış olup 1 ay içerisinde kapatılacaktır diye mesaj aldım. telefon dün itibraiyle hatlarımdan birini takıyorum çalıştırmıyor. eski hattımı ve arkadaşlarımın kartını takıyoruz çalıştırıyor fakat sadece benim 2. hattı çalıştırmıyor. bu kounda yardım edebilecek arkadaşlar var mı ? ( telefonun çalıştırmadığı hattı diğer tele takıyorum çalışıyor.)
    n

• Kayıt belgelerinizle birlikte operatör bayilerinden birine gidip onaylattırmanız gerekiyor diye biliyorum. Eğer bir IMEI klonlama sorunu varsa, 2 IMEI sahibinden kayıtsız olanı kapatırlar. Bu esnada gidip şikayette de bulunabilirsiniz.
  • komşumuzun pasaportuyla maliyeye ücreti yatırdık sonra o na e devlet şifresi aldık internnetten bi telefoncu arkadaşımla beraber yaptık başka ücret vermeden. 3 aydır sorunsuz kullanıyordum. iki telefonum vardı kartları değişikli takıp kullanıyprdum ama şimdi kartımın birini çalıştırmıyor telefon. başka hatları çalıştırıyor ama. şikayeti nereye yapıcağım savcılığa mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.