Bildirim
telefonum çok ısınıyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
normaldir sıkıntı yok bütün akıllı telefonlar ısınıyor -
havaların etkisi olsa gerek kışın sıkıntısız kullandıgim telefon aşırı ısınıyor öyleki kitleniyor cihaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Antalya' da yaşıyorum. Cebimde kilitli duran telefon bile ısınıyor.oyun oynarken şarj olurken normaldir ısınması -
wAlla küçük damlaları telin arka kapağına suruyodum .d
quote:
Orijinalden alıntı: Adorer
havaların etkisi olsa gerek kışın sıkıntısız kullandıgim telefon aşırı ısınıyor öyleki kitleniyor cihaz
Aynısını yazcaktım , özellikle bu günlerde çok normal....normalde ısınabilir ancak bu günlerde
yaz ayında bayaa bir ısınır çok normal....bi de özellikle bu aylarda elde fazla taşımamaya dikkat
edin.....nem ve eldeki ter ile birlikte tuz, toz , kasaya ve cihazın giriş kısımlarına v.s... bayaa bi zarar verir -
walla teşekkürler bende korkmuştum ısınma olunca
quote:
Orijinalden alıntı: fukucu58
walla teşekkürler bende korkmuştum ısınma olunca
tabii ki bu bi güçlü ihtimaldir...şayet anormal bir durum varsa normal şartlar altında aşırı ısınma varsa
göze çarpan bi anormallik varsa servise başvurmanız da gerekir.. -
Ben HTC Wildfire S ile 46 dereceyi görüyorum. -
Şarjda veya oyun oynarken zaten ısınır ikisini aynı anda birde yazın yaparsan hayli hayli ısınır.
şakamısınız ısınmayan telefon mu var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X