Şimdi Ara

TELEFONUM ÇALINDI .. ÇALAN KİŞİ İMEİ DEĞİŞTİRMİŞ .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
21.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O kadar kısa sürede yapamaz bence. İnşallah bulunur, yakın zamanda benimde başıma geldi 1 ay içinde bulundu telefon.
    Ama faturası yok demişsin, fatura ibrazı şart diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 15 Nisan 2011; 21:10:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üsooo

Arkadaşlar telefonum blackberry bold 9700 .. Otobüste yolculuk yaparken kaza oldu ve birde dışarı çıktım sonrada devam ettim yoluma farkettim ki telim yok hemen otobüse gittim adam yok tel dedi ..Sonra karakola gittim bilişim hizmetlerinin telini verdiler. Aradım 03122322323'ü derdimi anlattım imei'mi verdim kadın baktı bu imei'de kayıtlı telefon yok .. Şimdi benim telde kilit kodu vardı adam kısa sürede kilit kodunu kırıp imei'sini değiştirebilir mi ?

NOT : Tel 2. el'di herhangi bir fatura fln yoktu ..

Numarayı yanlış biliyorsundur yoksa kayıtlı bir telefon olur telefonun imei numarası değişse bile. Telefona yeni yazılan imei de kayıtlıdır ama daha eski dandik bir telefonunkini kullanabilirler. Eğer o imei kayıtlı değilse telefonu 2 haftadan uzun kullanamazsın.

• off ben bu imei'yi nasıl bulacağım ya yardım edebilecek blackberry'den anlayan arkadaşlar var mı sadece pin numarasını biliyorum.
  • Çalanda bitmiyor iş o telefon işleniyor resmen :) telefoncularla irtibat içindeler hırsızlar kardeşim o telefonu modifiye etmişlerdir bu aynı araba parçalamaya benziyor geçmiş olsun
  • faturası yoksa,umudu kes. hak iddaa edecek resmi evrakın yok.
    keşke faturan olsaydı.

bu dalga geçen arkadaşında dersini verirdik seninle.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=48309369&p=2#48310247

--

telefondan umudu kesebilirsin.boş yere umutlanma derim. imei değişmemiş dahi olsa.hakkını nasıl iddaa edeceksin ? satış sözleşmen var mı peki resmi ?
  • Imei sini değiştiremez ama aldığın tel. kaçak tel. se imei leri geçersiz sayılıyo
  • hocam bana imei nosu mesaj ile gönderilmişti turkcell den mesaj dökümlerini istedim oradan imei nosunu bulacam fakat siz diyorsunuz faturasız olmaz. Ben bilişim hizmetlerini arayınca kadına dedim 2. el faturam yok diye önemli değil o sizin olduğunu bir şekilde kanıtlarsınız dedi ..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.