Şimdi Ara

TELEFONU SADECE ALO-ALO DEMEK İÇİN KULLANIRIM DİYENLER.....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne kamerası ne mp3 çaları ne hafıza kartı....bence bir telefonda bunların hiç birine gerek yok...fotograf çekmek istiyorsam gidip kaliteli bir slr alırım..ya da müzik dinlemek istiyorsam bir ipod alırım...ama konuşmak için ise sadece sade bir telefon isterim..acaba benim gibi düşünenler var mı aranızda...?

bu arada sade ve şık telefon arayanlar varsa eğer benim aldığım telefonu öneriyorum...MOTOROLA W220...hem çok ucuz hem de çok şık bir telefon..ayrıca insanın başını arıtacak ayrıntılar da yok...son derece kullanılabilir...ben 90 YTL ye aldım...fiyatı zaten bu civarlarda...herkese tavsiye ederim...

• sana katılmıyorum dostum

şahsen ben,bi yere giderken cep telefonumu,foto makinemi,video kameramı,müzik çalarımı,navisgasyonumu,,hesap makinemi vsvs.. hepsini yanımda taşımak istemem.hepsinin içinde olduğu tek bir alette yeter bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 20 Mart 2008; 11:40:47 >
  • Günümüzde artık kompakt cihazlar çok önemli. Ayrı ayrı cihazlar taşımaktansa(ki ne fotoğraf makinesini ne ipod'u sürekli taşımıyoruz) hepsini aynen başarı göstermese de tek bir cihaz altında kullanmak çok daha mantıklı.
  • bende tek_korsan arkadaşım gibi düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tek_korsan

sana katılmıyorum dostum

şahsen ben,bi yere giderken cep telefonumu,foto makinemi,video kameramı,müzik çalarımı,navisgasyonumu,,hesap makinemi vsvs.. hepsini yanımda taşımak istemem.hepsinin içinde olduğu tek bir alette yeter bana..

• arkadaşım nereden aldın bu fiyata? Onu da yazarsan çok yardımcı olursun...
  • Hangi ozelligi barindirirsa barindirsin,onca ozellige ragmen,bir sure sonra alo demek ten oteye gidemeyenlerde yok degil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BEEN...

Yıllardır 6310i kullanıyorum çok da memnunum...

Ayrıca arkadaşlar madem çok şey taşımak istemiyorsunuz bu benim fikrim tabii ben yerinizde olsam ya adam gibi iphone falan alırım ya da böyle benim gibi çulsuzsanız 6310i falna kullanırım...
  • 6300 kullanıyorum.. radyo dinlemem foto da çekmem..

ama alo derim mesaj atarım.. acil ve basit fotolar için cepler kullanılır. yoksa T200 varken ölsem foto çekmem 6300 ile.

ayrıca mp3-radyo dinlemek, film izlemek vs gibi şeyleri çok kullananlar sonra "telefonun pili 1 gün bile gitmedi" diye bağırıyor.. bağırmaya devam

gülümsemeyi unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 20 Mart 2008; 21:40:15 >
  • Telefonumun dışarıdayken internete sorunsuzca dolaşmasını (google elimin altında olmalı ) ve -eğer becerebiliyorsa- mp3 / radyo çalmasını isterim.

Bunları yapan telefonlarda kamera, bluetooth ıvır zıvır standart geliyor, yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: colpengueni

arkadaşım nereden aldın bu fiyata? Onu da yazarsan çok yardımcı olursun...

hocam bursadan aldım...merkezden bir telekomcudan..faturalı garantili...100 ytl idi...pazarlık ile 90 ytl oldu..alacaksan mutlaka siyahını al..gerçekten çok şık duruyor..her gören böyle bakakalıyor..bir de fiyatını görücne iyice şaşırıyorlar...
  • peki kardeşim sağol istanbul'da nereden bu fiyatlara telefon bulabiliriz bilen var mı?
  • yaw beyler belki yeri değil ama nokia 6600 da hafıza kartındaki mp3'ü zil sesi olarak kullanabilirmiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: colpengueni

peki kardeşim sağol istanbul'da nereden bu fiyatlara telefon bulabiliriz bilen var mı?

hocam eğer kredi kartın varsawww.darty.com.tr den 100 ytl ye alabiilrsin telefonu...
  • Hepsinin bir cihazda olması daha mantıklı bence diğer arkadaşlarıma katılıyorum ...
  • belki yeri değil ama, neden olmsın?
    quote:

Orjinalden alıntı: Leone_510

yaw beyler belki yeri değil ama nokia 6600 da hafıza kartındaki mp3'ü zil sesi olarak kullanabilirmiyim
  • nokia 1650 ve sony erik. J120İ önerimiş incelendiğinde güzel cihazlar.
  • bende kendi fikrimi yazıyım n70 kullanıyorum dijital foto makinemde var ama her zaman yanımda taşımıyorum gerektiğinte telefonla resim çekiyorum mp3 dinliyorum bende kullanmasakta bir telefonda kamera mp3 vs bulunmalı
  • bana sorsalar tek bir şey alacaksın.fiyat sınırı yok.hiç düşünmem sony ericsson U500i yi alırım.daha çıkmadı ama olsun
  • hazır konusu geçmişken...

sakın böyle bir hata yapmayın.
    ben de böyle düşünüyorum ama şimdiye kadar böyle kriterlerle aldığım her telefon hüsran oldu.
    bir kere ucuz telefonların ekranı kötüdür.karakterler berbat görünür.grafikler yeterli olmadığı için gelen arama-giden arama ayırımı yapmakta zorlanabilirsiniz.rehber geç açılır.menüsü genel olarak yavaştır.işlemci hızı düşük olacağı için mesaj yazma hızı da düşük olacaktır.tuşların verdiği tepkiler de.
    basit işlerinizi işkenceye dönüştürür bu cihazlar.bir cihazı kullanmak ne kadar zor olabilir diye düşünmek bir sonuç vermiyor.zorluktan çok pratiklik ön plana çıkıyor.

işlemci hızı yüksek, ekranı güzel telefonlar da gerek duyulmayan özelliklerle geliyor malesef.karar vermek güç.
    6300 gibi ekranı güzel, ince hoş tasarımı olan hızlı ve kolay kullanımlı bir telefon bu tür amaçlara uygun olurdu malesef ki onunda bataryası fazla dayanmıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.