Şimdi Ara

Telefonu hızlandıran bir tweak vardı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Smile75

quote:

Orijinalden alıntı: Tolqa_1907

Springtomize 2 de de böle bir animasyon hızlandırma olayı var oda fena değil

Biliyorum hocam ama benim gibi geniş tweakleri sevmeyen arkadaşlar için çok iyi. Yanlış hatırlamıyorsam 60 KB gibi bir boyutu var ama yaptığı iş harika.

cok süper bi uygulama inan bana bir cok tweak ile yaptıgın isi tek basına yapıyo videolarını izlerseniz sizide etkileyecektir...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

quote:

Springtomize 2 de de böle bir animasyon hızlandırma olayı var oda fena değil

Biliyorum hocam ama benim gibi geniş tweakleri sevmeyen arkadaşlar için çok iyi. Yanlış hatırlamıyorsam 60 KB gibi bir boyutu var ama yaptığı iş harika.

cok süper bi uygulama inan bana bir cok tweak ile yaptıgın isi tek basına yapıyo videolarını izlerseniz sizide etkileyecektir...

Biliyorum hocam iPhone'da kullanmıştım zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İphone'nun hızlanmasına gerek yok ki. İşletim sisteminden dolayı zaten stabil..
  • Accelerate iyidir, menü geçişindeki standart zamanlamayı düşürür, hızlı havası verir ama içerik yine telefonun hızı neyse o hızda gelir. Windows Xp deki menü ayarları gibi, yapanlar anımsayacaktır.

Ben 6.1.1 den sonra kurmadım tekrar. Stabil olan görüntü biraz dandikleşiyor bana kalırsa. Ama deneyin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.