Şimdi Ara

telefonu garantiye verdikten sonra imei kopyalanmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony xperia tipo cihaz sahibiyim, telefon timden alinmisti, olu pixel nedeni ile telefonu servise yolladim ve sorgulattigimda garanti disi islem gormektedir yaziyor. Neyse aradim telefonun imeisi kopyalanmis dendi, daha sonra btk yi aradim fatura sizdeyse belirlediiniz bir hatta yani sadece bir sim kartina kullanima acabilirsiniz dedi. Daha once telefonu sorgulattigimda normal tr cihazigorunuyordu, ne hikmetse servise yolladiktan sonra boyle bi sorun cikt ayrica telefonu daha once telefoncuya, tamire vs goturmedim nasil imei klonlanabiliniyor? Ben bu telefonu satmayi dusunuyordum, daha satamam artik, bi cozumu yok mu bunun faturasi mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teleservice mi yolladığınız servis?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Teleservice mi yolladığınız servis?.

Evet teleservis, benim anlamadigim benim cihaz neden kullanima kapatiliyor? Neyse fatura ile kanitladik diyelim imei neden temize cikmiyor da sadece bir hat icin kullanim hakki taniniyor, ben bu telefonu satmayi dusunuyordum artik satamam da. Ithalatciya gidip hangi numara icin kullanacaginizi ayarladik diyelim, ne kadar bi surede sonuclanacak bu, 3 ay sonra islem sonuclanir derseler isimiz zor

• popeyex kullanıcısına yanıt
    Hakem heyetine başvurup ücret iadesi iste. imei kopyalanması senin kusurun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Hakem heyetine başvurup ücret iadesi iste. imei kopyalanması senin kusurun değil.

Fatura adima degil,yoksa kesinlikle basvururdum. Aslinda net bilgim yok fatura adima
    Olmadanda gidebilirmiyim hakem heyetine?

• popeyex kullanıcısına yanıt
    O konuda kesin bilgim yok, hakem heyetine sorabilirsin. Faturada ismi yazan kişi tanıdık ise o da başvurabilir.
  • Bu teleservisten herşey beklenir.Sonuna kadar hakkınızı arayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler dün aynı mesajdan banada geldi. Bende telefonun 1 hafta önce forumdaki bir arkadaştan almıştım. Telefonun faturası mevcut ben bu durumla ilgili savgılığa başvurmayı düşünüyorum. Çünkü internetten yaptığım araştırmalarda firmalar para iadesi veya ürün degişimi yapmıyorlar İzlediğimiz yolları birbirimize haber verirsek daha iyi olur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

Beyler dün aynı mesajdan banada geldi. Bende telefonun 1 hafta önce forumdaki bir arkadaştan almıştım. Telefonun faturası mevcut ben bu durumla ilgili savgılığa başvurmayı düşünüyorum. Çünkü internetten yaptığım araştırmalarda firmalar para iadesi veya ürün degişimi yapmıyorlar İzlediğimiz yolları birbirimize haber verirsek daha iyi olur diye düşünüyorum.

Gecmis olsun. Yalniz bu kopyalama mevzusu biraz karisik zira servise verilirken mi kopyalandi, marketten yuklenilen bi uygulamadan mi, yoksa rasgele imei deneyen bi elemanin sucu mu bilemiyorum. Ben hic mesaj almadim, telefonu servise verdim ve oradan ogrendim kopya imei oldugunu. Asil sorun kopyalanilan telefonu nasil tespit edemedikleri, benim orjinal , kutuda da faturada da telefonun arkasinda da ayni imei mevcut, neden bana kisitlama getiriliyor? Nasil sovsem bilemedim. Ikincisi bu teleservise ben faturayi cihazi teslim etmeme ragmen, imei kopyalanmis diyip, garanti disi islem yapmasi ve cihazin bosu bosuna beklemesi hemde hic haber verilmeden taaki ben arayip sorana kadar. Neyseki bu sorunu cozduk, ama fatura adima olsa kesinlikle hakem heyetine basvururdum gerci net bilgim yok arastiriyorum hala, zaten 20 is gunu doldu saniyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.