Şimdi Ara

telefonu faturaya ek almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aldım gerçi ama 2 yıla vurunca çok geliyormuş fiyat. 2 gb internet 4000 sms 500 dakika hy ve iphone 6. aylık 140 tl fatura ödüyorum. zaten faturalıya geçecektim bari telefon alıp geçeyim dedim. yorumlarınızı merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaxarete -- 29 Aralık 2014; 17:29:17 >

• iPhone 6 16 Gb aldıysanız, benim hesabıma göre yaklaşık 400 tl fazla ödemişsiniz.
    Niye faturaya ek alıyorsunuz ki telefonu, kredi çeksen 400 tl faizi yok. Bir de 24 ay bağlıyorsunuz kendinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 29 Aralık 2014; 17:36:49 >
  • Apple'dan o fiyata telefonu alıp fiyat farkıyla aynı tarifeyi daha ucuza getirebilirdiniz ancak artık yapacak bir şey kalmamış, iyi günlerde kullanın cihazınızı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

iPhone 6 16 Gb aldıysanız, benim hesabıma göre yaklaşık 400 tl fazla ödemişsiniz.
    Niye faturaya ek alıyorsunuz ki telefonu, kredi çeksen 400 tl faizi yok. Bir de 24 ay bağlıyorsunuz kendinizi.

hocam 140 lira çok zorlamaz dedim o yüzden bi anlık gazla attık gitti imzayı oysa yeni hat almaya gitmiştim zaten 3 yıl falan kullanırım telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JC

quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

iPhone 6 16 Gb aldıysanız, benim hesabıma göre yaklaşık 400 tl fazla ödemişsiniz.

hocam 140 lira çok zorlamaz dedim o yüzden bi anlık gazla attık gitti imzayı oysa yeni hat almaya gitmiştim zaten 3 yıl falan kullanırım telefonu.

Artık yapacak bir şey yok. Güle güle kullanın.

• hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.