Şimdi Ara

Telefonu değiştirecektim :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , Telefonu değiştirecektim , hiç bir yer taksit yapmıyor , Tek çekim yada nakit :(

• Nasıl taksit yapmıyor? 6 taksite indi tamamen kalkmadı ki taksitler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e2^

Nasıl taksit yapmıyor? 6 taksite indi tamamen kalkmadı ki taksitler.

Tamamen kalktı taksitler önce bi araştır sonra yorum yap.
  • quote:

Nasıl taksit yapmıyor? 6 taksite indi tamamen kalkmadı ki taksitler.

yok dostum 1 taksit yani tek çekim yapıyorlar...
  • Operatör kampanyalarından faydalanabilirsin. Bir de dün akşam bir dükkanın camında "taksitli satışlar devam ediyor" yazısı gördüm. Hesaba taksit midir, başka bir yolunu mu buldular bilmiyorum ama telefon satıcıları taksitli satış ile ilgili bir yol bulacaklardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: fd_exelero

Operatör kampanyalarından faydalanabilirsin. Bir de dün akşam bir dükkanın camında "taksitli satışlar devam ediyor" yazısı gördüm. Hesaba taksit midir, başka bir yolunu mu buldular bilmiyorum ama telefon satıcıları taksitli satış ile ilgili bir yol bulacaklardır.

dün akşam bende bir telefoncuda 12 taksit yazısı gördüm , nasıl yapılıyor diye baktım , kılıf aksesuar filan satıyor yanında telefonu hediye veriyor , garantide filan sorun olur diye güvenip alamadım valla , kılıfa 1000 TL diyor 12 taksit yapıyor yanında telefonu hediye ediyor..

bizim milletin aklı herşeye çalışıyor valla :)
  • Benim gördüğüm dükkan da aksesuar ağırlıklı bir yerdi, muhtemelen senin dediğin gibi yapıyor orası da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cep Telefonu Ekran Değişimi!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Benim gördüğüm dükkan da aksesuar ağırlıklı bir yerdi, muhtemelen senin dediğin gibi yapıyor orası da.

:) kesinlikle aynı taktik le dönüyordur..

ben artık öyle köşe dükkanlardan , ufak cep telefonu satıcılarında ürün almıyorum , geçmişte çok sorun yaşadım.. 24 ay da yapsalar almam :)
  • Katılıyorum, bu yüzden de en mantıklısı operatör kampanyaları gibi.

• Kusura bakmayın o halde yalnış biliyormuşum.Peki bu teknolojide 6taksit muhabbetleri nedir?

• hediye çeki olayını araştır
  • quote:

Kusura bakmayın o halde yalnış biliyormuşum.Peki bu teknolojide 6taksit muhabbetleri nedir?

6-9 Taksitler Beyaz Eşya, ütü gibi şeyler de var. Tabii yasal olmayan yollardan sınırsız taksit yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fish-Birds

Arkadaşlar , Telefonu değiştirecektim , hiç bir yer taksit yapmıyor , Tek çekim yada nakit :(

Peki fiyatlar nasıldı ? taksitler kalkınca fıyatlarında dusmesı lazım ama ben pek bir düsüs goremedım suan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

hediye çeki olayını araştır

evet hediye çeki olayı mantıklı , 12 taksitle örnek 1500 TL lik hediye çeki alıyorsun sonra gidip o hediye çekiyle telefon alıyorsun , en kötü bu yolla alacağım , bilgi için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRO319

quote:

Orijinalden alıntı: Fish-Birds

Arkadaşlar , Telefonu değiştirecektim , hiç bir yer taksit yapmıyor , Tek çekim yada nakit :(

Peki fiyatlar nasıldı ? taksitler kalkınca fıyatlarında dusmesı lazım ama ben pek bir düsüs goremedım suan

fiyatlar aşağı yukarı aynı gibi 50 TL , en fazla 70 TL fark ediyor..
  • quote:

Katılıyorum, bu yüzden de en mantıklısı operatör kampanyaları gibi.

operatör kampanyalarını oldum olası sevmedim :) , hediye çeki sistemiyle almayı düşünüyorum..

önerin için teşekkür ederim..

saygılar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.