telefonum:5800 alalı 2 yıl oldu en az telefonumu 2 ay once yere dusurdum ıcınden bır parca koptu gıttı bulamadım geri artık telefon sadece hoparlör ile konusuluyor kulaga dayayıp konusamıyorum bunun sonucu sesler anlasılmıyor cok karsıdakıde zor duyuyor beni vs ayrıca telefonun ucu kırılmıs durumda szce telefonu yapılması ne kadar tutar yenı telefon almayı dusunuyorumda beklendımden yuksekse yenı tel alacam
servise gidip sormayı dene
quote:
Orijinalden alıntı: MeMoo29
telefonum:5800 alalı 2 yıl oldu en az telefonumu 2 ay once yere dusurdum ıcınden bır parca koptu gıttı bulamadım geri artık telefon sadece hoparlör ile konusuluyor kulaga dayayıp konusamıyorum bunun sonucu sesler anlasılmıyor cok karsıdakıde zor duyuyor beni vs ayrıca telefonun ucu kırılmıs durumda szce telefonu yapılması ne kadar tutar yenı telefon almayı dusunuyorumda beklendımden yuksekse yenı tel alacam
10 TL ile 45 TL arası masraf çıkar.Eğer garatisi varsa Servise gönderirsen büyük ihtimal servis kullanıcı hatası diyecek.Ve benim verdiğim fiyatın 2-3 katını söyleyecekler.Bildiğin,tanıdığın veya bi arkadaşının tavsiye edebileceği bir telefoncuya götür.
arkadaşlar size bir sorum olacaktı nokia e65 kullanıcısıyım telefonda mesajları açamıyorum nedenini bir türlü bulamadım sesli mesaj okuyucuya girdiğimde oradan görüntüleyebiliyorum fakat oradan cevap yazamadığım için tekrar mesaj menüsüne geri dönüyorum fabrika ayarlarını geri yükledim düzelmedi sizce ne yapmalıyım. acilllll yardım lütfen
Yazılım dene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme