Şimdi Ara

Telefonla Bayram Kutlama Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm akrabalar bayram zamanı memlekete gidiyor. Bizimkilerde telefonla arayıp bayramlarını kutluyor. Ben ise aramıyorum.

Saçma geliyor. Görüşmüyorsun, vakit geçirmiyorsun ama arayıp bayram kutluyorsun. Neyi kutluyorsun napmış aradığın kişi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 1 Eylül 2017; 7:56:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• e uzaktaysa akraba, gidilemiyorsa yanına, arayacaksın başka ne yapacaksın? Hiç ses etmemek daha mı iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky Boy with Hurricane

e uzaktaysa akraba, gidilemiyorsa yanına, arayacaksın başka ne yapacaksın? Hiç ses etmemek daha mı iyi?

Hocam zaten normaldede akraba ilişkilerimiz kuvvetli değil. Yakında oturuyor olduğumuz halde yılda 2 kez falan görüşüyoruzdur. Ee bayramları bile görüşemiyorsak ne anlamı var. Samimi gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 1 Eylül 2017; 8:1:58 >
  • Valla bizde akrabadan bol bir şey yok. Büyükanneler doğurmuş da doğurmuş.
    7 teyze
    4 dayı
    7 hala
    5 amca
    Edit: Anne ve babayı da katmışım amca teyze olarak onu düzelttim

Var bende. 80 civarı da kuzen var. %10'unu biliyorum daha. Yıllardır aramayan sormayan, isimlerini bilmediğim adamlar ben tıp kazanınca arıyor bayramda da ararlar şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 1 Eylül 2017; 8:4:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.