Bildirim
telefondan tv nasıl izlenir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende de 6230i war bende turkcell abonesiyim yanlış hatırlamıosam bu forumlarda birinde okumuştum öyle bişey yokmuş o reklam falan yalanmış öyle diolar -
telsim de var 1 temmuza kadar da ücretsiz ama sadece real one player lı telefonlarda çalışıyor bu telefonlarda symbianlı yani 6230i de olmaz. -
quote:
Orjinalden alıntı: brk
telsim de var 1 temmuza kadar da ücretsiz ama sadece real one player lı telefonlarda çalışıyor bu telefonlarda symbianlı yani 6230i de olmaz.
evetaveada ücretli,türkcelde yok -
-
quote:
Orjinalden alıntı: brk
telsim de var 1 temmuza kadar da ücretsiz ama sadece real one player lı telefonlarda çalışıyor bu telefonlarda symbianlı yani 6230i de olmaz.
dostum bu real playeri 6230i ye yüklemenein bi yolu yokmu? -
real player symbian tel video programı 6230 a olmaz -
ral player in olması lazım sonra VIDEO yazıp 7070 e mesaj atcaksın... ondan sonra tv izleyebilirsin! -
ABİCİM SALLAMAYIN 3GP VİDEO OYNATIYOSA İZLERSİN şimdi mms ayarını yapcan sora Video yazcan 7070 e yollucan adres yazcak ona gircen canlı tv yi seççen ve kanallardan birine girip izlicen -
quote:
Orjinalden alıntı: Usta_AsH
ABİCİM SALLAMAYIN 3GP VİDEO OYNATIYOSA İZLERSİN şimdi mms ayarını yapcan sora Video yazcan 7070 e yollucan adres yazcak ona gircen canlı tv yi seççen ve kanallardan birine girip izlicen
dostum teşekkürler ama ram uzantılı birdosya iniyo fakat telefon bu dosyayı tanımlayamıyor ve oynatamıyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: houston
dostlar bende 6230i var telsim abonesiyim bu telefondan tv izleme olayın nasıl gerçekleştirebilirim telefonum uyumlumu uyumluysa ek bi program yüklemeli miyim hizmeti nasıl kullana bilirim? yardımcı olursanız sevinirim
Tv izlemek için real one gerek onun içinde telefonunun symbian testeklemesi gerekir yoksa izleyemezsin. -
telsim hep uzatıyo 1 temmuzuda uzatırlar -
Anlamadım 3Gp nedir şimdi bende D500var izleyebilirmiyim telsim veya aveadan müşteri hizmetleri(aveanın)sordum benim tel desteklermi dedim yok dediler şimdi telsimde söylediğinizi yapsam izlermiyim?? -
Yaw dostum bu tv izleme olayı symbian destekli telefonlarda oluyor yani:
6230 , 6230i we D500'de öyle bi şansınız yok!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3t3rnal -- 17 Temmuz 2005, 18:41:02 > -
Tamam sağol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X