Şimdi Ara

telefondan program nasıl kaldırılır?Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefona kurdugumuz programlar nasıl kaldırılıyor acaba bu konuda yardımcı olabilir misiniz lütfen?

• Fexplorer Programı Veya Selex Programı İle De Kaldırabilirsin
  • telefonu pc ye baglayın ve nokia pc suit yoksa yükleyin ondan sonra kabloyu bagladıktan sonra veri aktarma modunu seçiniz ve karşınıza cıkan pencerede yazılımı otomatik olarak yükle secenegine tıklayın yazılım yüklendikten sonra bilgisayarıma girin orda hafiza kartınızın adi görünür ona girin ve araçlar-klasör secenekleri-görünüm-gizli klasörleri göster secenegini işaretleyin ve orda gizli dosyalar çıkacak ona tıkladıktan sonra o gizli dosyanın içini bi karıştırın orda programın adı yazması lazım onu silin sanırım "resource" klasörü içinde tema silmek isterseniz "private" klasöründe olması lazım ben böyle sildim

ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) AMD X570 | AMD Ryzen 7 3700X | NZXT Kraken x62 (280mm) AIO Liquid CPU Cooler | G.SKILL Trident Z Neo RGB DDR4-3600Mhz C16 32GB (2x16GB) DUAL | MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO | Samsung 970 EVO 1 TB SSD M.2 | COOLER MASTER MASTERBOX MB520 RGB | FSP HYDRO G PRO 850W
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.