Bildirim
Telefondan anlamayan gelmesin ÖNEMLİ...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Çakma imeili cihazlarda mobil veriden internete girilmiyor diyorlardı. Şehir efsanesi sanıyordum ama gerçek de olabilir.
Ama imei varken şebekenin gitmesi tuhaf.Bir de imei şu 0049.. lu değil di mi?
-
replika'nın zararları -
Arkadaşlar burada S4 1150TL diye çatır çatır aldı, neredeyse akrabalarına bile alacaklardı. Birkaç hafta içinde 3G'ye bağlanamaz oldu birkaçı, diğerlerinde ise sorun yok. Baya bir arayış ve uğraş sonunda yapan bir yer bulup yaptırdı biri. Modem yazılımını mı değiştirmiş acaba, tam ne yapmış anlamadım ama öyle bir şeyler olmuş. -
imei hangi cihazdan klonlandi :) sebebi o olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sorun çözülmüştür arkadaşlar. Bu telefon benim bildiğim mtk 6577 değil. Biraz farklı. Ama ekranı falan baya iyiydi. Sorun telefonun sim 1 sim 2 imeilerinin birbirine girmesi. Halbuki telefon tek sim kartlı. Acaba bilmediğimiz bir yer mi var ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- android telefonda durduk yere reklam çıkıyor
- s23 ultra vs s24 plus
- telefondan durduk yere bildirim sesi gelmesi
- family link kaldırma
- telefonda kopyala yapıştır yapamıyorum
- iphone en çok satan modeli
- s22 ne zaman çıktı
- samsung a26 fiyat
- wifi araması nedir
- telefonda sim kart takılı ama servis yok
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X