Şimdi Ara

telefondan anime izlemek ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
2
Favori
20.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: Tronuen

Arkadaşlar samsung ace kullanıyorum. Bu telefonun neredinden anime izleyecen kardeş diyebilirsiniz. Ama yarım dönem katlanacam. m. turkanime.tv'ye giruyorum ama orda da izleyemiyorum. Bu video gösterilemez diyor. Ustte biri hd animeizle diye bi program soylemis ama onu da bulamadım yoktu. Geriye indirip izleme seçenegi kalıyor ama tr altyazılı olması lazım ve nerden indircegimi bilmiyorum. Bi yardım ederseniz makbule geçer.

Dizicu var. Markette yok ama Face de apk linklerini paylaşıyor yapan arkadaş. Sayfası bu..

Ya da anime izle uygulaması var. Bu da markette yok ama apk olarak indirebilrsin verdiğim linkten.
    Ben ikisinide kullanıyorum. :)

m.facebook.com
    Görüntülemek İçin Giriş Yap veya Kaydol
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=574841825992925&id=463164340494008

Dizi Cu uygulamasını değiştirmiş animefilmizle(dizifa) vardı eski sürümde yenisinde yok onuda ekleseler keşke yeni sürüm daha hoş olmuş. Biraz inceliyim dedim derinlerde buldum önceden yoktu o içerikler bu yüzden kaldırmışlar herhalde play storedan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MOBO: ASRock B550M Steel Legend + WiFi 6E AX210 | CPU: AMD Ryzen 7 5700x3D | GPU: Powercolor Hellhound RX 6600 | RAM: Corsair V. RGB RT 3.8 GHz CL16 2x16 | SSD: Kingston SNV2S1000G 1TB | PSU: XPG Kyber 750W 80+ Gold

• quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tronuen

Arkadaşlar samsung ace kullanıyorum. Bu telefonun neredinden anime izleyecen kardeş diyebilirsiniz. Ama yarım dönem katlanacam. m. turkanime.tv'ye giruyorum ama orda da izleyemiyorum. Bu video gösterilemez diyor. Ustte biri hd animeizle diye bi program soylemis ama onu da bulamadım yoktu. Geriye indirip izleme seçenegi kalıyor ama tr altyazılı olması lazım ve nerden indircegimi bilmiyorum. Bi yardım ederseniz makbule geçer.

Dizicu var. Markette yok ama Face de apk linklerini paylaşıyor yapan arkadaş. Sayfası bu..

Ya da anime izle uygulaması var. Bu da markette yok ama apk olarak indirebilrsin verdiğim linkten.
    Ben ikisinide kullanıyorum. :)

m.facebook.com
    Görüntülemek İçin Giriş Yap veya Kaydol
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=574841825992925&id=463164340494008

Dizi Cu uygulamasını değiştirmiş animefilmizle(dizifa) vardı eski sürümde yenisinde yok onuda ekleseler keşke yeni sürüm daha hoş olmuş. Biraz inceliyim dedim derinlerde buldum önceden yoktu o içerikler bu yüzden kaldırmışlar herhalde play storedan.

telif hakkındandır :D dizi film anime uygulamaları fazla durmuyor.

• Anime İzle uygulaması var. Ayrıca animekalesi diye bir site var düşük boyutlu oluyor animeleri. Mkv ve anka formatındalar MX player la rahat izleniyor. Veya torrent kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bazen zevkine klavye bordoberelisi oluyorum. Klavyeden fena sallarım. Dediklerimin çoğu ortamı germek icin yalan bilgidir. itibar etmeyiniz. troll hesap olabilirim. 😬
  • Yukarda verdiğim uygulama ile birlikte bu da yeni çıkmış. Markette yok.

http://www.dizixhd.com/

Orijinalden alıntı: S. Hawking

En iyisi Animeizle'dir. Arayıp da bulamadığım olmadı şimdiye kadar.

Kaldırılmadı mı o uygulamada

Orijinalden alıntı: Kuriyama Mirai

quote:

Yandex Store'a taşındı. Yeni update de geldi dün.

quote:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=104304413

Bu konuda indirme linki mevcut. Google play de.

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=104304413

Bu konuda indirme linki mevcut. Google play de.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Türkanime'den izlemeni tavsiye etmiyorum. Diğer alternatifleri araştırman daha doğru.

hocam streaming sitelere karşı çıkmanızın sebebi nedir ? lisans , kötü kalite ve kötü sub , yoksa sadece para için yapıldıkları mı ? ben bazen torrent bazen streaming siteleri kullanıyorum üşendiğim için :D

1- Altyazıları/fansub'ları çalarak koyuyorlar. İzin almak hak getire. Senkron tutuyor mu tutmuyor mu bakmıyorlar bile. Bunu onlara söylediğinizde yavuz hırsız kesiliyorlar.

2- BR'ı çıkmış serileri bile fi tarihinde çıkmış çamur kalite TV Rip (yada DVD Rip) kaynaklarından koyuyorlar.

3- Yığınla Anime'nin içine Avatar koyup hit çekmeye çalışıyorlar.

4- Animeseverlere hizmet değil tamamen para hırsı güdüyor ve bir klik fazla almak için kendilerini parçalıyorlar. Orijinal DVD'si çıkmış Anime'leri bile korsan yayınlıyorlar.

5- Ziyaretçilerine seviye kazandırma kaygıları yok, zaten hiçbir ziyaretçisi 2 cümleden uzun ifade kurgulayamıyor.

Ben bu adamları niye seveyim, sevdiğim arkadaşlarımı bu adamların sitesinden izlemeye niye teşvik edeyim?

Torrent dururken yerli sitelerden Stream izliyorsan senin için cidden üzülürüm, bilesin.

Hocam altyazı bakıyorum katekyou hitman reborn için 2.sezon türkçe altyazı halen bulamadm.

• Dizixhd diye bir site var Android için hem anime için hem dizi için apk var

• İndirerek izlemek isteyenler için animekalesi ve animearsivcisiblogspot var düşük boyutlu ve kalite güzel link olarak paylaşılmış indirin izleyin eğer buralarda da bulamazsanız animeou dan ingilizce indirip altyazı bulmayı deneyin.

1-torrent: nyaa.se, bakabt.me
    2-xdcc: irc.rizon.net: #horriblesubs #news #nibl #commie-subs #doki #exiled-destiny packlist: intel.haruhichan.com
    3-streaming: legal liste: ama bir çoğu türkiyede hizmet vermiyor. korsan stream ise aşırı kalitesiz çamur görüntü şeklinde istediğiniz kaynaktan izleyebilirsiniz. en çamurlarından biri: türkanime

Önerilen video playerlar:

1-Windows: MPC-HC+MadVR+Lav, Hazır kurulmuşu:
    Haruhichan Network - Anime news and more!
    Home - Haruhichan Network - Anime news and more!
    http://haruhichan.com/forum/showthread.php?7545-KCP-Kawaii-Codec-Pack

2-Linux, OSX: mpv.io

• Arkadaşlar bende windows var. mağazamda flaş player olmadığı için anime izlemem imkansız hale geldi zaten film açan zaten sınırlı. Anime dizi izlemem için öneriniz varsa bekliyorum 🙏

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.