Şimdi Ara

Telefonda kız ile konuşamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazartesiden beri wpden konuştuğum kız var. Kızla sevgili olmak istediğimden yazıyorum kıza. Bugün telefonla aradım kızı havadan sudan konuşayım derken beklediğimden kısa sürdü konuşma konuşacak bir şey bulamadım. max. 4dk konuşabildim kız ile.

Arkadaşlar konu açamıyorum kahretsin ki ağzım laf yapmıyor. Konuştuğum kızda benim gibi utangaç biraz ne yapacağımı bilmiyorum.

Telefon açıkken bir an sessizligin olusmasi canımı çok fena halde sıkıyor arkadaşlar.

Kız benden beter bütün konuları hep ben açıyorum kendisi sadece yorum yapıyor.

Konusaçak bir şey bulamıyorum arkadaşlar. Tecrübesi olan kişiler, bir birlikteliği olan kişiler neler konuştuğundan bahsedebilir mi sakın yanlış anlamayın ne yazdıklarınızı değil genelde nelerden bahsettiklerinizi bilmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konu bulmaya calismak ne ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurban'da ne kestiniz? diye gir,gerisi gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: XT9

konu bulmaya calismak ne ya

Kızla çok fazla konuşamıyorum telefondan yani söyle açıklayayım nasılsın ne yapiyorsun faslini geçtikten sonra mal gibi kalıyorum. Bu kızla hafta sonu buluşacagim ve yine bu durumdan korkuyorum hocam

• quote:

Bu arkadaşa güvenme.Kiz konusunda cok kötüdür kendisi.Hiç bir şeyden anlamaz ama anliyormus gibi yapar

• Up

• ogünkü yaşadıgın şeyleri anlat mesela sonra ne yaptın falan abi kardeşı varsa onlar napıyo diye sor annengil babangil nasıl de şükür bizde cok iyiyiz işte oturuyoruz falan dersin ordan konuyu yardır hocam
    şaka tabi genelde hoşlandıgı şeylerden konu acılmasına bayılır kız milleti sen biliyosan mesela neleri sever falan ordan yürümeye bak
    söylenicek cok sey var fakat o biraz sana baglı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip

• Kıza acıkla bu durumunseninle konusuyorken heyecanlaniyorum aklima konu gelmiyor sende biraz konu acıo yardimci olursan sevinirim de

• quote:

Orijinalden alıntı: helenia43

ogünkü yaşadıgın şeyleri anlat mesela sonra ne yaptın falan abi kardeşı varsa onlar napıyo diye sor annengil babangil nasıl de şükür bizde cok iyiyiz işte oturuyoruz falan dersin ordan konuyu yardır hocam
    şaka tabi genelde hoşlandıgı şeylerden konu acılmasına bayılır kız milleti sen biliyosan mesela neleri sever falan ordan yürümeye bak
    söylenicek cok sey var fakat o biraz sana baglı

Kızı pek tanımadığım için ilgi alanları konusunda pek fikir sahibi değilim. Genel olarak kızla güncel olaylardan, hayattan vs. Konuşuyoruz ama bir yere kadar. Bir yerden sonra tikaniyorsun ve öylece kalıyorsun. Bu cumartesi kızla bulusunca biraz tanıdıktan sonra açılırım belki. Ama öz güven eksikligide var bende.

• Bu konudan muzdarip biriyim ve bende tam anlamıyla çözüm bulamadım bu duruma. Ona okuduğun kitaptan veya en son izlediğin filmden bahsedebilirsin.

• Kızla reelde daha fazla zaman geçirirsen konuşcak konu daha rahat bulabilirsin
  • saçmala hocam arkadaşın dediği gibi kurbanda ne kestiniz hayat nasıl gidiyor seni dayım sordu cumadayım gibi =)
  • Up

• Bi up daha

• quote:

Orijinalden alıntı: Techonup

quote:

Bu arkadaşa güvenme.Kiz konusunda cok kötüdür kendisi.Hiç bir şeyden anlamaz ama anliyormus gibi yapar

:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.