Şimdi Ara

Telefonda Film izleyebileceğim Uygulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonda Film izleyebileceğim Uygulama arıyorum

• Hocam adam akıllı çalışan uygulama yok.Size tavsiyem Yify'nin torentlerinden indirip izleyin.Boyutları da düşük olduğu için hızlı iner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi TV HD uygulaması fena sayılmaz bir çok kaynağı bi arada topluyor..
  • Popcorn time hocam playstoreda yok yanlız apksını kurabiliyorsun çok kullanışlı tavsiye ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: caeser

Dizi TV HD uygulaması fena sayılmaz bir çok kaynağı bi arada topluyor..

Dizi tv hd kurulu zaten dizi izliyorum oradan film izleyebileceğim bir uygulama arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak103

Popcorn time hocam playstoreda yok yanlız apksını kurabiliyorsun çok kullanışlı tavsiye ediyorum

Bir bakayım sağol tavsiyen için
  • MXplayer kullanıyorum playstore da mevcut bir uygulama ve çok memnunum neredeyse telefonuma yüklediğim bütün filmleri sorunsuz bir şekilde açtı hatta bir ara dizileri telefonuma atmıştım yanında altyazıları ile birlikte hiç sorun çıkarmadan açtı sizede tavsiye ediyorum - telefon samsung galaxy note 2-
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad de film izlemek
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mysusam kullanıcısına yanıt
    sağolun tavsiyeniz için ama istediğimi anlatamadım galiba aradığım uygulama fimleri içinde barındıran istediğim zaman açıp istediğim filmi izleyebileceğim bir uygulama ama yinede sağolun tavsiyeniz için
  • aa çok pardon o tarz uygulamalar genelde ücretli oluyor diye biliyorum ücretli olmayanlarıda pek kaliteli değil gibi geldi bana..
  • mysusam kullanıcısına yanıt
    önemli değil tavsiyeniz için sağolun
  • Dizitv hd hem yerli diziler hem yabanci diziler var

• HD film izle. Yani ufak kusurları var ama bence senin isini gorur.

• bencede (hd film izle) programı güncel dir filmleri indirebilirsinde
  • Bence hiç uğraşmayın böyle, internetten dizi sitelerinden izleyin. Ben öyle yapıyorum. Hatta yandex in video aramasına dizi ismi sezon bölümü yazın, izleyeceğiniz dizi önünüze gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juba03

quote:

Orijinalden alıntı: caeser

Dizi TV HD uygulaması fena sayılmaz bir çok kaynağı bi arada topluyor..

Dizi tv hd kurulu zaten dizi izliyorum oradan film izleyebileceğim bir uygulama arıyorum

Pardon yanlış uygulama ismi vermişim, uygulama adı Dizi Cu , adına aldanmayın bir çok kaynaktan film var içinde.

• (Dizi cu) ve (bir dizi film) hem dizi izleyebilirsin hemde film izleyip indirebilirsiniz

• sakin dizi cu yu indirmeyin en son 1 ay once girdim hala film eklenmemis yeni..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi cu ya bir bakayım

• Kardeş gerçekten virüs bulaşmadan ya da reklamlarla uğraşmadan indirebileceğin bir android-apple uygulaması yok ama televizyon kanallarının android-apple uygulamalarından yararlanabilirsin veya Tivi-bu sana uygun gelirse.
  • Gwarf kullanıcısına yanıt
    sağol tavsiyen için tv izleme programıda var bende ayrıca dizi tv hd den izleyebiliyorum tv
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.