Şimdi Ara

Telefoncu parçamı çaldı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar.Geçen hafta telefonun sarjı bitti kapandı sarja taktım işte açıcak oldum telefonu açılmıyordu ( LG Security Error) veriyordu.Ula araştırdım işte ama bi türlü çözemedim son çare telefoncuya götürdüm.Adam yapmış işte şey dedi bana 'kardeş telefonunun içine su kaçmış o yüzden açılmıyor bozulan parçayı degistirdim ve formatladım' dedi 60lira aldı işte.Telefon açıldı iyi güzel ama eski haliyle alakası yok.Sanki kaçak telefonmuş gibi olmuş.Dokunmatıgının Allahı kaymış resmen.Telefon yavaşlamış bide bunun üstüne+eski telefonumun ozellıklerıyle alakası yok sözde LG telefonu işte ama degişmiş herşeyi mesela SS alırken eskiden ses kısma tuşu+powera basardım şimdi ss almak için orta tuş+powera basıyorum bunun gibi birçok şey var.

Arkadaşa gösterdim parça çalmış dedi.Siz ne düşünüyorsunuz ne yapmam lazım?

• Önce yazmayı öğren telefonun şaftı kaymış falan de, yoksa senin şaftının kayması yakın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrHS kullanıcısına yanıt
    Hayırdır birader sen kimsin?
  • Kim olacak senin teli yapan telefoncu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adv11 kullanıcısına yanıt
    Siz ne saçmalıyorsunuz acaba a@?
  • Beyler bi sakin olun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Yardım almak amaçlı konu açıyorum gelen cevaplara bak

Trollde degiller sıkıntı o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TELEFON ÇALINDI!!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanki telefondan parça çalmış gibi değil de başka bir yazılım atmış gibi duruyor. ya da telefonu sahtesiyle değiştirmiş olabilir. önce telefonunun internetten özelliklerine bak. daha sonra telefona aida64 ü indirip özellikleri karşılaştır bakalım tutuyor mu? tutuyorsa sıkıntı yazılımdadır. tutmuyorsa da telefon sahte olabilşr.
  • Telefon sahte olabilir derken neyden bahsediyorsunuz detay verebilir misiniz?
  • yani mesela senin telefon lg g4 diyelim. adam sd808 li gerçek g4ü değil de sd400 lü çakma bir telefonu sana veriyor. eğer işemci falan uyuşmuyorsa gerçek değildir yani telefon.
  • Farklı bir yazılım atmış gibi duruyor.

EDIT: Mahalle telefoncularına sakın güvenmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 7 Kasım 2015; 9:49:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso_kara01

yani mesela senin telefon lg g4 diyelim. adam sd808 li gerçek g4ü değil de sd400 lü çakma bir telefonu sana veriyor. eğer işemci falan uyuşmuyorsa gerçek değildir yani telefon.

Yani bana orijinal sürüm degilde başka orijinal olmayan bir sürüm mü atmış?
  • Ustam tuş kombinasyonu kitkatta başkadır lolipopta başka yani sen önce telefon özelliklerini kontrol et sakin ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüksek ihtimalle yanlış rom(Sürüm) atmış. ama önce özellikleri kontrol et bi.
  •  Telefoncu parçamı çaldı?

Telefoncu parçamı çaldı?

Beyler telefonun ozellıklerı bunlar.

Olması gereken sistem özelliklerine nerden bakabılırım? Nasıl karsılastırıcam?

• telefon lg optimus l9 sa telefonda sıkıntı yok. bu da demektir ki telefonun yazılımında bir sorun var. orjinal yazılımı bulup flashlamalısın. veya pcye LG MOBILE SUPPORT TOOL indirip onarım yapmayı dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keiichi Tsuchiya -- 7 Kasım 2015; 11:18:02 >
  • telefonun içine su kaçmış olsaydı direk anakart giderdi bari saglam bi bahane bulsun şu telefoncular fazla para almak için denemedikleri yol yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso_kara01

telefon lg optimus l9 sa telefonda sıkıntı yok. bu da demektir ki telefonun yazılımında bir sorun var. orjinal yazılımı bulup flashlamalısın. veya pcye LG MOBILE SUPPORT TOOL indirip onarım yapmayı dene.

Tel l9.

Teli pcye bağlayamıyorum başka bi çözümü yok mudur bunun.Sanırım usb kablom bozuk bağlandığında hata veriyo
  • tek yol pc ile yapmak. bi komşudan falan bir günlüğüne iste. ama yazılımı onarmak biraz uğraştırıcı.
  • Neyse ugrasmayayım o zaman ya.İyi kötü idare edeyim Yaz'a doğru yeni bir telefon almayı düşünüyorum zaten.Bunu küçük kardeşime veririm.Çok saol yardımların için eyvalllah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.