Şimdi Ara

telefon yüz üstü düştü kale bodura (ucuz malzeme kalitesi diyenlere laf içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefon generel mobile discovery 1 tuvallete çamaşır makinasının üstüne koydum elimi yıkadım kuruladım üstünden alıyım dedim elimden bir kaydı dümdüz şekilde ekranı yere bakarak sert şekilde düştü dedim mıçtık gitti ekran elime aldım korka korka bastım kilit tuşuna sapa sağlam mazleme ne sağlamış be ucuz malzeme kalitesi diyenler utansın taş maşşaallah daha once koselere çarpacak şşekilde defalerca düştü banamısın demiyor be taş mübarek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 23 Ocak 2016; 0:22:11 >

• Geçmiş olsun hocam iyi atlatmışsın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak23358

Geçmiş olsun hocam iyi atlatmışsın :)

sağolun hocam yeminle telefonu yerden alıp kilit tuşuna basarken kendmden geçtim
  • Dışı olmasa da içi kalitesiz Android sistemi gerçekten düşük kalite. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

quote:

Orijinalden alıntı: burak23358

Geçmiş olsun hocam iyi atlatmışsın :)

sağolun hocam yeminle telefonu yerden alıp kilit tuşuna basarken kendmden geçtim

Benzeri bana oldu telefonun üzerinde ince silikon kılıf vardı spor salonunda kaloriferin üzerinden aldım koyarken çıplak betona kenarının üstüne düştü korkarak elime aldım ve silikon kılıfı çıkarıp çerçevede bi hasar var mı diye baktım ve bişey yoktu bende sevindim eve döndüm akşam bi arkadaş aradı açtım baktım bi baktım sesim gitmiyor arkadaş şaka yapyığımı falan sandı sonra farkettin ki telefon düştükten sonra kasasına bi hasar almamıi ama mikrofonu bozulmuştu.Sonra korkarak servise götürdüm pirofilo avm fazla uzak değildi sağolsun servis ücretsiz yaptı buda böyle bi anımdır yeni aklıma geldi artık tel tamamen bitene kadar kullanmaya devam zaten garantisi ni 4 ay kadar kaldı ama bekleyemedim custom rom attım :D

• Telefon lar artik nano içleri kip esneyip patlatmiyo bilmem anlatabildimmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.