Bildirim
telefon yaz tatili hediyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
eeee kimse yok mu lütfen yardım edin -
o yazdıkların arasından xperia p derim.
edit: one x de varmış lan. bildiğimiz htc one x mi? eğer o ise tabi ki one x. ama fiyatı 1400 civarları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvothe6 -- 31 Mayıs 2013; 16:07:01 > -
Sıfır alacaksanız,
Şu sıralar
xperia P
s3 mini
ace 2
revaçta
HTC X için araştırma yapman gerekli. sonuçta menü / kullanıcı arayüz ve dizayn çok farklı.
Temmuz / ağustos cihaz almak için en iyisi , şuanda dolar 1.85TL :((( -
Ace 2 alma pişman olursun.sony ya da htc ha bunların dışında öncelikli olarak iPhone bak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: torquehp
iyi günler ben yazın telefon alıcamda max 750-800 s3 mini,xperia p,sola,go,u,galaxy ace2,one x,desire sv çok inceledim.hepsinde bir iyi bir kötü yanları var.araştırdıkça kafam karışıyor.lütfen yardım edin.
Onların içinden one x ama 750 800 bulman imkansız sanırım bir de s3 miniye bakın derim o fiyata bulabilirsiniz
-
up -
s3 miniyi boşver
minisi 850 tl falan büyüğü (s3) 1.100 civarı
s3 mini düşünürsen s3 al
o yazdıklarından tabiki htc one x derim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X