Şimdi Ara

Telefon tercihi konusunda fikrinize ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar hali hazırda ilk çıktığı günden beri kullandığım s4 üm bozuldu yeni telefon almak istiyorum fiyat sıkıntım yok ama kafam fazlasıyla karışık s4 ten önce sgs2 ip3gs ve 4 kullandım şu anda sgs5 ve ip5s arasında gidip geliyorum s4 beni ip6 çıkana kadar idare etse kararım netti fakat şimdi karar veremiyorum siz olsanız ne tercih ederdiniz bu 2 model dışında da önerileri değerlendirebilirim stabilize ve kronik sorunlarının olmaması benim için önemli şu anda + olarak telefonu turkcell den alacağım sizce mantıklımıdır nakit verme gibi bir lüxüm söz konusu değil. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler saygılar.

• Güncel telefonsuzluk başıma vurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: merif@st

Merhabalar hali hazırda ilk çıktığı günden beri kullandığım s4 üm bozuldu yeni telefon almak istiyorum fiyat sıkıntım yok ama kafam fazlasıyla karışık s4 ten önce sgs2 ip3gs ve 4 kullandım şu anda sgs5 ve ip5s arasında gidip geliyorum s4 beni ip6 çıkana kadar idare etse kararım netti fakat şimdi karar veremiyorum siz olsanız ne tercih ederdiniz bu 2 model dışında da önerileri değerlendirebilirim stabilize ve kronik sorunlarının olmaması benim için önemli şu anda + olarak telefonu turkcell den alacağım sizce mantıklımıdır nakit verme gibi bir lüxüm söz konusu değil. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler saygılar.

xperia z2 oneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia Z2,HTC One M8,LG G3 32Gb bakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler öncelikle önerileriniz için aklımda olmayan modellerdi gerçekten arkadaşım lg g3 aldı ben pek beğenmedim z2 ve m8 de olabilir aslında peki samsung un androidindeki gibi bunlarda da varmı kasılma rehber geç açılması vs gerçekten bu durum son zamanlarda canımı çok sıkıyordu özellikleride vasat değildi s4 ün ama sürekli bir kasılma vardı sanki telde
  • Sadece samsunga özel bi sorun o.ama benim komsumda g3 vardi.asiri isiniyor.heralde 2k ekrandan dolayi.o da pek problem olmazsa g3.ama sahsen ip5s tersih ederim ben.bence en dogru karar.

• quote:

Orijinalden alıntı: merif@st

Teşekkürler öncelikle önerileriniz için aklımda olmayan modellerdi gerçekten arkadaşım lg g3 aldı ben pek beğenmedim z2 ve m8 de olabilir aslında peki samsung un androidindeki gibi bunlarda da varmı kasılma rehber geç açılması vs gerçekten bu durum son zamanlarda canımı çok sıkıyordu özellikleride vasat değildi s4 ün ama sürekli bir kasılma vardı sanki telde

Alternatif yazdım diğer cihazlar çok daha hızlı.Samsung en sonda olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsungdan ciddi anlamda hem soğudum hem sıkıldım çok çabuk değer kaybediyor her kullandığım modelde kronik çerçeve soyulması var lg ye ısınamadım bir türlü o yüzden lg düşünmüyorum . gönlüm ip5s ten yana fakat 6 nında çıkmasına az bir zaman kaldı 5s in değeri düşermi yada 6 almadım diye pişman olurmuyum burası çok büyük bir soru işareti kafamda
  • Paran varsa cidden ip6'yı bekle diyorum.ben de alacam 6.cunku 5s'e gore cok fark olacak gibime geliyor.

• İphone6 beklenebilirse düşünmeye bile gerek yok ama şuanlık z2,5s,m8 arasında bi seçim yapılabilir

• S4 sizi idare eder hocam. Hic kullanilmaz durumda ise root rom islerine girin.Ha illa alcam diyorsanız 5s alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese teşekkürler bugün samsung servise uğradım durumu anlattım ekranım kırık olduğu için garanti kapsamına sokamıycaklarını fakat 420 Tl karşılığında ekran alırsam diğer sorunlarımı garantiden halledecekleri söylediler ekran kırılması benim hatam zaten büyük ihtimal yaptırıp bir müddet daha kullanmayı düşünüyorum bu arada ip6 çıkmış olur hem onuda görürüm
  • iphone 6 yı beklemeyin bence bataryası aynı olcakmış 6-7 saate şarja takmak trajikomedi bi durum
  • Ben G2 derim.
    Tamam G3 var, iyi güzel ama fiyatıda var.
    Ne gerek var bir telefona 2000+ vermeye.
    G3 çıkınca G2 eskimedi,bozulmadı,dağılmadı.
    1300-1400 ver G2 al, kurtulun şu moda takıntılarınızdan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.