Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi: G4 mü M5 mi Gm 5 plus mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç güne kadar bunlardan birini almayı düşünüyorum. Ayrıca yenilenmiş m9 lar da ilgimi çekmiyor değil. Ama garantili ürün alıp riske girmek istemiyorum. Bütçe en az 1000 en çok 1500. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben olsam gm 5 plus beklerdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gm discovery elite kullaniyorum ciktiği an gm5 plus almayı düsünüyorum hocam gerek google yazilim desteği gerekse donanimi gayet iyi gibi gm5i beklemenizi öneririm

• Benim de çok hoşuma gidiyor gm5 plus. Ama o ekranın içindeki siyah çerçeve telefonun görüntüsünü çok bozmuş. Siyah modelde göze batmadığı söyleniyor ama rose gold çok hoşuma gitmişti. Resmen 0.1 inç siyah çerçeveye ayırılmış.

• 3ü arasında g4 en performanslı telefondur.
    saf android istersen gm de tercih edebilirsin.
  • G4 ile diğerlerini karşılaştırmaya değmez.

• Konu sahibi arkadaş ne aldınız acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Konu sahibi arkadaş ne aldınız acaba

Honor 7 aldım hocam. Maalesef gm5 bekleyemedim. G4 için de şarj konusunda iyi olmadığı söylendi. M5 in de yazılımsal sorunları hoşuma gitmedi. Bu fiyat aralığında p1 ve honor 7 arasında kaldım. Ve honor 7 yi seçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Konu sahibi arkadaş ne aldınız acaba

Honor 7 aldım hocam. Maalesef gm5 bekleyemedim. G4 için de şarj konusunda iyi olmadığı söylendi. M5 in de yazılımsal sorunları hoşuma gitmedi. Bu fiyat aralığında p1 ve honor 7 arasında kaldım. Ve honor 7 yi seçtim.

hocam bende aynı durumdayım ne almamı tavsiye edersiniz gm 5plusı bekleyeyim mi
  • GM5 beklenir.
  • enspak E kullanıcısına yanıt
    Hocam beklemenizi tavsiye ederim. Eğer beklemek istemiyorsanız honor 7 en iyi seçim olur.

• Sağolun dostlar acelem yok 5 senedir kullanıyorum zaten birkaç ay daha idare eder whatsapp güncelleme verene kadar devam birdahaki güncelleme için telefonda yer kalmadı :D
  • I phone 5s kredi kartı bonusları ile 1230-1250 gibi fiyatlara geliyor gitti gidiyorda şeytan dürtüyor valla sonuçta ios
  • GM 5 Plus bakmanızda yarar var hocam
  • Arkadaşlar ilk kullanıcı yorumları olumsuz gibi geldi bana ne düşünüyorsunuz gm 5 plus için ısınma problemi,kamera problemi ve ahizedeki cızırtı varmış konuşma sırasında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.