Bildirim
Telefon tavsiyesi: G4 mü M5 mi Gm 5 plus mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ben olsam gm 5 plus beklerdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gm discovery elite kullaniyorum ciktiği an gm5 plus almayı düsünüyorum hocam gerek google yazilim desteği gerekse donanimi gayet iyi gibi gm5i beklemenizi öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de çok hoşuma gidiyor gm5 plus. Ama o ekranın içindeki siyah çerçeve telefonun görüntüsünü çok bozmuş. Siyah modelde göze batmadığı söyleniyor ama rose gold çok hoşuma gitmişti. Resmen 0.1 inç siyah çerçeveye ayırılmış.
3ü arasında g4 en performanslı telefondur.
saf android istersen gm de tercih edebilirsin. -
G4 ile diğerlerini karşılaştırmaya değmez.
Konu sahibi arkadaş ne aldınız acaba
quote:
Orijinalden alıntı: CyberBot
Honor 7 aldım hocam. Maalesef gm5 bekleyemedim. G4 için de şarj konusunda iyi olmadığı söylendi. M5 in de yazılımsal sorunları hoşuma gitmedi. Bu fiyat aralığında p1 ve honor 7 arasında kaldım. Ve honor 7 yi seçtim.
quote:
Orijinalden alıntı: hasanandnexus
quote:
Orijinalden alıntı: CyberBot
Honor 7 aldım hocam. Maalesef gm5 bekleyemedim. G4 için de şarj konusunda iyi olmadığı söylendi. M5 in de yazılımsal sorunları hoşuma gitmedi. Bu fiyat aralığında p1 ve honor 7 arasında kaldım. Ve honor 7 yi seçtim.
hocam bende aynı durumdayım ne almamı tavsiye edersiniz gm 5plusı bekleyeyim mi -
GM5 beklenir. -
Hocam beklemenizi tavsiye ederim. Eğer beklemek istemiyorsanız honor 7 en iyi seçim olur.
Sağolun dostlar acelem yok 5 senedir kullanıyorum zaten birkaç ay daha idare eder whatsapp güncelleme verene kadar devam birdahaki güncelleme için telefonda yer kalmadı :D -
I phone 5s kredi kartı bonusları ile 1230-1250 gibi fiyatlara geliyor gitti gidiyorda şeytan dürtüyor valla sonuçta ios -
GM 5 Plus bakmanızda yarar var hocam -
Arkadaşlar ilk kullanıcı yorumları olumsuz gibi geldi bana ne düşünüyorsunuz gm 5 plus için ısınma problemi,kamera problemi ve ahizedeki cızırtı varmış konuşma sırasında
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X