Şimdi Ara

telefon tavsiyesi fiyat 1000tl+ olabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi aklımda xperia neo ve xperia arc var. galaxy s 2 biraz pahalı geldi, ve şarjı diğer androidlere kıyasla daha çabuk bitiyormuş 1gün dayanmıyormuş. Gerçi ben öğrenciyim çok kullanmam ama, telefonun beni yarı yolda bırakmasını istemem. Halbuki iphone 3gs falanda olabilir.xperia neo'nun ekranının renklerinin değişik olduğunu söyleyenler gördüm. arc'da bira fazla buyuk gıbı Benim icin önemli olanlar sırasıyla

1-performans/kamera
    2-şarj
    3-tasarım
    4-işletim sistemi
    5-fiyat
    6-ergonomi
    şeklinde devam eder.

tavsiyelerinizi bekliyorum. bu arada telefonu yurt dışından alacağım.

• Atrix 4G'ye bakmanı öneririm tasarım olarak harikadır. Optimus blackte tasarım olarak güzel.. Sarj olayıda tamamen kullanıya bağlı bi durum. Kullanıcının kullanım zamanına göre değişir yani.
  • xperia neo ve optimus black tavsiye edilebilecek smartphone modelleri. tasarım olarak ikisi de şık. xperia neo hakkında bişey diyemem 8.1 mp kamerası var ama optimus black kullanıcısı olarak kamera kalitesinin gayet iyi olduğunu söyleyebilirim. şarj olarak optimus beni 2 gün götürüyor. fiyat olarak ikisi de aşağı yukarı aynı fiyatta optimus biraz daha uygun sanırım.
  • neo ve optimus black arasında kaldım. peki ya xperia arc?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

neo ve optimus black arasında kaldım. peki ya xperia arc?

Neo'nun ekranı biraz kücük 3.7 inç . Arc 4.2 optimus black'te 4inç.. Tasarım olarak en iyisi bence optimus black ve arc.. Neo'nun tasarımı pek hoşuma gitmiyor..
    Xperia ARC'ta ön kamera yoktur onuda unutmadan söyleyelim.. Aralarında donanımsal olarak pek bi fark yok, arc'ta 8mp kamera var..
  • apple iphone 3gs al derim tüm işlerini rahatlıkla yerine getirir sıkıntı yaşatmaz üstelik 1048 TL

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92654&ad=iPHONE-3GS-8GB-SiYAH-CEP-TELEFONU-Cep-Telefonlari
  • kesinlikle xperia arc.+1000 tl bütce varken optimus black almak gibi bi hata yapma bence.andorid 2.2 cıktı cihaz ve o günden beri 2.3 gelcek diyorlar ama hala 2.2 orası tam bi muamma....üstelik ekran çizilmeye müsait.tasarımı güzel olabilir fakat arc ın tasarımı cok daha güzel ona göre.optimus blackte günümüz gpu larından uzakta bi sgx30 kullanılmakta.her ne kadar acamadığımız oyun yok deselerde kullanıcıları yeni cıkacak oyunları rahat oynatacağını düsünmüyorum.optimusta 5 mp kameraya karsı arc ve neoda 8.1mp kamera bulunmakta.anlıyacağın black alırsan 1 sene idare eder.ama neo veya arc alırsan cok rahat 2 sene götürür.Zaten android 4.0(ice cream sandwich) güncellemesinide alıcak arc ve neo.Alabiliyorsan xperia arc al pahalı veya büyük gelirse neo al derim ben.bu arada simdiye kadar yorum atanların hepsinde lg optimus black var doğal olarak taraflı yorumlar var ortada.Ama bende ne arc,neo nede optimus black var.Zaten youtube dan 1-2 inceleme videosu izlemen yeter.daha sonra git bi teknomarkete hangisine ısınırsan onu alırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    750 TL TELEFON TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

kesinlikle xperia arc.+1000 tl bütce varken optimus black almak gibi bi hata yapma bence.andorid 2.2 cıktı cihaz ve o günden beri 2.3 gelcek diyorlar ama hala 2.2 orası tam bi muamma....üstelik ekran çizilmeye müsait.tasarımı güzel olabilir fakat arc ın tasarımı cok daha güzel ona göre.optimus blackte günümüz gpu larından uzakta bi sgx30 kullanılmakta.her ne kadar acamadığımız oyun yok deselerde kullanıcıları yeni cıkacak oyunları rahat oynatacağını düsünmüyorum.optimusta 5 mp kameraya karsı arc ve neoda 8.1mp kamera bulunmakta.anlıyacağın black alırsan 1 sene idare eder.ama neo veya arc alırsan cok rahat 2 sene götürür.Zaten android 4.0(ice cream sandwich) güncellemesinide alıcak arc ve neo.Alabiliyorsan xperia arc al pahalı veya büyük gelirse neo al derim ben.bu arada simdiye kadar yorum atanların hepsinde lg optimus black var doğal olarak taraflı yorumlar var ortada.Ama bende ne arc,neo nede optimus black var.Zaten youtube dan 1-2 inceleme videosu izlemen yeter.daha sonra git bi teknomarkete hangisine ısınırsan onu alırsın.

bence arkadaş haklı bende ona yardım olarak sana normal bir fiyat buldum ama sen araştırmaya devam et

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=101867&ad=SONY-ERiCSSON-XPERiA-ARC-CEP-TELEFONU-Cep-Telefonlari

• quote:

kesinlikle xperia arc.+1000 tl bütce varken optimus black almak gibi bi hata yapma bence.andorid 2.2 cıktı cihaz ve o günden beri 2.3 gelcek diyorlar ama hala 2.2 orası tam bi muamma....üstelik ekran çizilmeye müsait.tasarımı güzel olabilir fakat arc ın tasarımı cok daha güzel ona göre.optimus blackte günümüz gpu larından uzakta bi sgx30 kullanılmakta.her ne kadar acamadığımız oyun yok deselerde kullanıcıları yeni cıkacak oyunları rahat oynatacağını düsünmüyorum.optimusta 5 mp kameraya karsı arc ve neoda 8.1mp kamera bulunmakta.anlıyacağın black alırsan 1 sene idare eder.ama neo veya arc alırsan cok rahat 2 sene götürür.Zaten android 4.0(ice cream sandwich) güncellemesinide alıcak arc ve neo.Alabiliyorsan xperia arc al pahalı veya büyük gelirse neo al derim ben.bu arada simdiye kadar yorum atanların hepsinde lg optimus black var doğal olarak taraflı yorumlar var ortada.Ama bende ne arc,neo nede optimus black var.Zaten youtube dan 1-2 inceleme videosu izlemen yeter.daha sonra git bi teknomarkete hangisine ısınırsan onu alırsın.

dediklerin çok acıklayıcı olmuş. öncellikle yorumun için teşekkür ederim. kesinlkle neo yada arctan birini alma kararını vermiş bulunmaktayım. Arc'ın ön kamerasının olmaması aslında pek de önemli değil, olsa iyi olurdu yinede. ama ısınma sorunu ve büyüklüğünün bi problem çıkarıp çıkaramayacağından emin olamıyorum. ve son 1-2 günüm var karar vermek için. bazıları 2.3 e yükseltince arcta ısınma sorunu olmadığını söylüyorlar. ama boyutundan şüpheliyim. kolay kolay her cebe sığmaz gibi geliyor. bu iki endişem olmasa direk arc alırdım. ama tasarımdan ekran boyutundan başka çok farkı var mı neodan?

• HTC Desire S veya ikinci el iPhone 4 .
  • quote:

quote:

dediklerin çok acıklayıcı olmuş. öncellikle yorumun için teşekkür ederim. kesinlkle neo yada arctan birini alma kararını vermiş bulunmaktayım. Arc'ın ön kamerasının olmaması aslında pek de önemli değil, olsa iyi olurdu yinede. ama ısınma sorunu ve büyüklüğünün bi problem çıkarıp çıkaramayacağından emin olamıyorum. ve son 1-2 günüm var karar vermek için. bazıları 2.3 e yükseltince arcta ısınma sorunu olmadığını söylüyorlar. ama boyutundan şüpheliyim. kolay kolay her cebe sığmaz gibi geliyor. bu iki endişem olmasa direk arc alırdım. ama tasarımdan ekran boyutundan başka çok farkı var mı neodan?

sana soyle diyeyim on kamera kac kere kullandin.neo daki on lmerada sebeke uzerinden goruntulu konusma ypamiyorsun zaten.ancak karsidaki adamdada skype tango vs. yuklu olcak ole goruntulu konusursun.
    teefon odukca ince ve yasarim harikas ve sonucta bi cihazda fan yok elbet isinacak.ama patlayacakta degil elinde sonucta sgs 2 kullanicilarida iinmadan sikayetci bunun onue geemezsin.anca htc gibi kalin tellerde biraz da az hissedersin isindigini sonucta hepsi yogun kulanimda isiniyor.
    ekran boyutuda gayet iyi.buyuk ekranda film izlemek oyun oynaak ayri bir zevk.zaten yeni cikan telefonarda gittokce buyuyor 4.7" e dogru gidiyor.
    ha b arada tel 1 saatte sarz oluyor ve sarzi en co dayanan android teefonlardan.telden yaziyoru yanlis yazimlarim olablir k.bak
    ayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

sana soyle diyeyim on kamera kac kere kullandin.neo daki on lmerada sebeke uzerinden goruntulu konusma ypamiyorsun zaten.ancak karsidaki adamdada skype tango vs. yuklu olcak ole goruntulu konusursun.
    teefon odukca ince ve yasarim harikas ve sonucta bi cihazda fan yok elbet isinacak.ama patlayacakta degil elinde sonucta sgs 2 kullanicilarida iinmadan sikayetci bunun onue geemezsin.anca htc gibi kalin tellerde biraz da az hissedersin isindigini sonucta hepsi yogun kulanimda isiniyor.
    ekran boyutuda gayet iyi.buyuk ekranda film izlemek oyun oynaak ayri bir zevk.zaten yeni cikan telefonarda gittokce buyuyor 4.7" e dogru gidiyor.
    ha b arada tel 1 saatte sarz oluyor ve sarzi en co dayanan android teefonlardan.telden yaziyoru yanlis yazimlarim olablir k.bak
    ayin

tamam ısınma falan problem değil o zaman. şu kameranın yerini ortaya koysalarmış vede tuşları biraz büyük yapsalarmış keşke. 2 tane inceleme izledim. ikisimdede basmak biraz zor oluyor diyolar. kamerayla fotoğraf çekerken elim engellemez mi o kadar kenardaki kamerayı aceba

• quote:

şimdi aklımda xperia neo ve xperia arc var. galaxy s 2 biraz pahalı geldi, ve şarjı diğer androidlere kıyasla daha çabuk bitiyormuş 1gün dayanmıyormuş. Gerçi ben öğrenciyim çok kullanmam ama, telefonun beni yarı yolda bırakmasını istemem. Halbuki iphone 3gs falanda olabilir.xperia neo'nun ekranının renklerinin değişik olduğunu söyleyenler gördüm. arc'da bira fazla buyuk gıbı Benim icin önemli olanlar sırasıyla

1-performans/kamera
    2-şarj
    3-tasarım
    4-işletim sistemi
    5-fiyat
    6-ergonomi
    şeklinde devam eder.

iPhone 4S'in gelmesiyle 4'ün fiyatı düşebilir, bekleyip 4 alabilirsin. Android olacaksa Xperia Arc bakabilirsin. Android şart değilse Nokia N8'e de göz at, 1-2-3'üncü maddeleri direk karşılar. 5-6'yı da kişisel olarak bakarsak bana göre karşılar. 4'üncü madde için zayıf bir model.

• tusların büyük olması gerek evet bencede ama kavisli tasarımın önüne gecilmemek icin kücük tutulmus olabilir.kameranın yeride benim hosuma giden bi sey ıphone dada aynı yerde sayılır kamera daha karizmatik durduğu düsüncesindeyim.cekim yaparken parmak gelirmi gelmezmi orasını bilmem ama gelse ayfoncularında gelirdi.
  • quote:

şimdi aklımda xperia neo ve xperia arc var. galaxy s 2 biraz pahalı geldi, ve şarjı diğer androidlere kıyasla daha çabuk bitiyormuş 1gün dayanmıyormuş. Gerçi ben öğrenciyim çok kullanmam ama, telefonun beni yarı yolda bırakmasını istemem. Halbuki iphone 3gs falanda olabilir.xperia neo'nun ekranının renklerinin değişik olduğunu söyleyenler gördüm. arc'da bira fazla buyuk gıbı Benim icin önemli olanlar sırasıyla

1-performans/kamera
    2-şarj
    3-tasarım
    4-işletim sistemi
    5-fiyat
    6-ergonomi
    şeklinde devam eder.

xperia neo almanı tavsiye ederim gerçekten harika bir telefon gerek özellikleri olsun gerek tasarım

• Neo alırdım. Oyun meraklısıysan xperia play de alabilirsin.
  • Htc Sensation öneren görmedim ama süper telefon kesinlikle öneririm.Biraz tuzludur cebi yakabilir.iPhone'a hiç bulaşma bence.Ne anlıyorlar bilmiyorum ama o kadar da güzel bir telefon değil.Arc S güzel bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Htc Sensation öneren görmedim ama süper telefon kesinlikle öneririm.Biraz tuzludur cebi yakabilir.iPhone'a hiç bulaşma bence.Ne anlıyorlar bilmiyorum ama o kadar da güzel bir telefon değil.Arc S güzel bir telefon.

arc s'i araştırdımda pek bi bilgi bulamadım. farkı nedir? ve çıktı mı piyasaya? sensation pahalı geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.