Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi (1700 lira)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lumia 520 den sonra geçecek adam akıllı bir telefon arıyorum. Amacım hızlı internet çıkan güncel büyük oyunları (Gta sa gibi) sorunsuz açacak kamerası adam akıllı bir şey arıyorum . Bütçem 1700 lira . İphone 5S i düşündüm ama onun 16 lık versiyonu yetmeyecektir 32 gb lık versiyon ise bütçemi aşıyor. Diğer yanda Z2 buldum fakat su ve toz geçirmemesi ve pili bayağı iyi fakat bununla birlikte telefon aşırı ısınıyormuş özellikle oyun oynarken ve video çekerken . G3 e baktım o da 2k ekranı olduğu için pili ekran açıkken bayağı yiyormuş . Benim aklımda Z2 vardı fakat çok ısınma sorunu yaşar mıyım ? Bunlar haricinde önereceğiniz amaçlarımı karşılayacak önerilerinizi yazarsanız sevinirim .

Edit: Yada direk g2 alıp kalan parayı cebime mi koysam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 3 Ekim 2014; 13:27:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Sony Xperia Z2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 1200 liraya g2 al 500 lira cebinde kalsın para kolay kazanılmıyor
  • Z2.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1600'e Z2 alabilirsin.Veya 1200'e G2 ve Z1(1300) iyi secim olur.Nexus 5 ve Z1C de bakin.Dediğin gibi 5S alma.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

1600'e Z2 alabilirsin.Veya 1200'e G2 ve Z1(1300) iyi secim olur.Nexus 5 ve Z1C de bakin.Dediğin gibi 5S alma.

Öyle yapacağım sanırım . Laptopın hdd si bozuldu normal hard disk alacağıma aradaki farkı koyar ssd alırım . Sizce z1 mi daha mantıklı olur g2 mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tall Man

quote:

1600'e Z2 alabilirsin.Veya 1200'e G2 ve Z1(1300) iyi secim olur.Nexus 5 ve Z1C de bakin.Dediğin gibi 5S alma.

Öyle yapacağım sanırım . Laptopın hdd si bozuldu normal hard disk alacağıma aradaki farkı koyar ssd alırım . Sizce z1 mi daha mantıklı olur g2 mi ?

Z1 bence kalitesiyle kamerasıyla daha iyi.Tabi ekran olarak geride ana sıkıntı olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tall Man

quote:

Ikiside iyi cihaz beb G2 aldim ayni ikilemde kaldigim zaman,10 ay oldu memnunum.

• Cevap veren herkese yorumları için teşekkür ederim . Büyük ihtimal z1 alacağım sanırım .

• G2, Z1 ya da Z2

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.