Şimdi Ara

telefon tavsiyesi .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar babama telefon alacağım ama mümkünse dokunmatik olmasın tuşlu olsun marka tercihim nokia fiyat olarak en fazla 350, 3.2 ya da 2 mp kamerası olsun birde hafıza kartı takılsın benden iyisi yok . bu tip telefon arıyorum bildiğiniz gördüğünüz telefon varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. başka modellerde bu tip bir ürün varsa onlara da bakarım. şimdiden teşekkür ederim.

• Madem öyle 350TL bütce ayırmaya gerek yok, Huawei U3100 alın gitsin, 3G internet hızı ve 3G'li görüşme için ön kamerası mevcut.

http://www.hizlial.com/huawei-u3100/02.044.5311.0003#
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Madem öyle 350TL bütce ayırmaya gerek yok, Huawei U3100 alın gitsin, 3G internet hızı ve 3G'li görüşme için ön kamerası mevcut.

http://www.hizlial.com/huawei-u3100/02.044.5311.0003#

sağolasın kardeşim. telefon hemen bozulacakmış gibi duruyor. açıkcası pek içim ısınmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnymntlk

sağolasın kardeşim. telefon hemen bozulacakmış gibi duruyor. açıkcası pek içim ısınmadı.

Aynı ürünü arkadaşım yaklaşık bir yıldır kullanıyor ve ara ara kendisine soruyorum fakat sorun olmadığını dile getiriyor, askere gideli de 5 ay kadar oldu şu an asker ocağında bile aynı telefonu kullanıyormuş.

Dokunmatik olmayan telefonlara 200 TL üzerini vermemenizi tavsiye ediyorum, zira çok daha fazlasını sunan akıllı telefonlar, hatta android tabanlı akıllı telefonlar bile +300 seviyesine gerilemiş durumdalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

quote:

Orijinalden alıntı: bnymntlk

Aynı ürünü arkadaşım yaklaşık bir yıldır kullanıyor ve ara ara kendisine soruyorum fakat sorun olmadığını dile getiriyor, askere gideli de 5 ay kadar oldu şu an asker ocağında bile aynı telefonu kullanıyormuş.

Dokunmatik olmayan telefonlara 200 TL üzerini vermemenizi tavsiye ediyorum, zira çok daha fazlasını sunan akıllı telefonlar, hatta android tabanlı akıllı telefonlar bile +300 seviyesine gerilemiş durumdalar.

evet bu konuda haklısınız ama konu babam olunca tuşlu istiyor özellikle bu nokianın basit kullanımlı olanlarından hal böyle olunca fiyatlarıda android tabanlı telefonlara yaklaşıyor şimdi bakınırken c2-01 i gördüm 269 tl ye biraz aklıma yattı ama bakınayım biraz daha yeni modeller bulabilirm belki.

• nokia asha 303

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERİC CLAPTON

nokia asha 303

tavsiye için sağolun .ürüne baktım tuşları klavye tarzında benim aradığım ise klasik tuşlu bir telefon mesela c2-01, 6300 tarzı telefonlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.