Bildirim
Telefon Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
çok şanslıymışsın.bu öneriyi son anda öğreniyorsun galiba.yarın sabah yani ayın 16.sında bimde lg optimus me var.fiyatı sadece 299 tl ve aradığın tüm özellikler var. -
Teşekkürler :) Umarım arkadaş bulabilirde alır... -
az önce okudum forumda arkadaşın biri bim'den optimus me almış ve son derece memnun kalmış smartphone'dan. bence sen de tavsiye etmelisin arkadaşa. yalnız acele etsin eğer herkes bu şekilde pozitif değerlendirmelerde bulunursa ki bulunurlar çok çabuk biter stoklar :) -
Malesef şuan ulaşamıyorum :( Sizce stoklar bitmişmidir? -
bu kadar çabuk biter mi yada bitmiş midir bilemem. stok sayısına bağlı bir durum. bugün haftaiçi olduğu için belki talep fazla olmaz. ama dediğim gibi optimus me tavsiye ve övgü sayısı arttıkça smartphone'un tükenme hızı da artabilir o yüzden ne kadar çabuk olursa o kadar iyi. -
bu saatte kalmasının imkanı yok dükkan açılır açılmaz 9 da bitiyor.benimde işim çıktı gidemedim.şimdi almaya gittim kalmamış maalesef yani buradaki bimde yoksa hiç birinde kalmaz. -
Kötü oldu bu... Böyle şans olmaz keşke 2 gün önceden haberim olsaydı... -
Bence hala olabilir, arayıp sormak gerek.. -
kardeş sana dün gece söyledimya okumadın mı?neyse üzülme başka kampanyalı cihazlar bulursun. -
Dokunmatik istiyorsa bu telefon işini görür.
http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s5233w-star-wi-fi/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams5233w&categoryId=16001&SKU=TELCEPSAMS5233W-B -
çevredeki bütün bimlere bak bence. yok bitti deyip geçme bakarsın şansına çıkar biyerden. vatan bilgisayarda da optimus me'de ve diğer smartphone'larda kampanya var ama oradaki kampanyalı fiyatı bim'dekinden farklı vatanda fiyatı 369 tl. -
Üzgünüm cevap yazamadım. Ben geçen gün bir bime gittim orada buldum depoya bir tane saklamışlar :) Hepinize teşekkürler... -
quote:
Orijinalden alıntı: darkfable
Üzgünüm cevap yazamadım. Ben geçen gün bir bime gittim orada buldum depoya bir tane saklamışlar :) Hepinize teşekkürler...
Hayırlı olsun güle güle kullan -
quote:
Orijinalden alıntı: darkfable
Üzgünüm cevap yazamadım. Ben geçen gün bir bime gittim orada buldum depoya bir tane saklamışlar :) Hepinize teşekkürler...
hayırlı olsun optimus me'n.. güle güle kullan... -
Teşekkür ederim ben kullanmıyorum 5800'ım var arkadaşa aldık :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X