Şimdi Ara

Telefon tavsiye bilenler gelsin.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın telefon almaya gidicem . Öncelikle Bursa'da oturuyorum . Öğrenciyim en fazla 1.100 bütçem var . Cep telefonunda aradıım özellikler ;

1) 1 kere donanımı yarıda bırakmasın beni ,az bişi sağlam olsun. ( Estetiklik buna dahil )
    2) Hoparlör veya kulaklıktan iyi ses getirmesini istiyorum ( HTC tarzı , önermesiniz bile ona yakın olmalı yanlız hiç HTC alasım yok )
    3) Günde durmadan 1 saat oyun oynarım en az ( Oyundan kastım Subway Surfers falan değil , yani biraz daha grafik ister oyunlar )
    4) Bataryası 1 gün doya doya yetsin .

NOT : Bursada uygun fiyata k.kartı ile alışveriş yapılacak mağaza varsa onları da yazarsanız sevinirm..Gold & Darty & Medimarkt gibi .
    Aklımda olan telefonları yazayım + ve - leri ile yanlış düşünüyorsam düzeltiverin ;
    Hiç bir eşyam o marka değil ilk kez LG deneyimi yaşıyacağım sanırım | 1 |numaralı seçeneğim Nexus 4 . Zaten 4 özellikte bu telefonda olsa bunu alırdım bunlar sadece yakın olanlar , eleştiricek olan hiç yazmasın dahi . | 2 | numaralı tercihim LG Optimus G , donanım olarak Nexus 4 ile aynı fakat kamerası ve kutu içeriğinde kulaklık barındırması ( Nexus 4 ' te kulaklık yok ) bu telefonu 1 adım öne atar fakat fiyatı 1 adımda geri atar . | 3 | numaralı seçeneğim ise SP , yanlız oyun konusunda beni tedirgin ediyor , 1GB ram pek güvenilcek tatta değil . Düşüncelerim bunlar , HTC seriside düşündüm ama ONE X hoştur , fiyatı çoktur diyebiliriz.

• Yardımcı olucak yokmu ? Yarına kadar karar vermem lazım SP,N4 Optimus G sıkıştım kaldım bunların arasında.Birde Dark x5 EVO mu ne varmış yeni çıkıyo nasıl ıyımıdır? beklenebılırmı
  • optimus g teknosada 1200 tl. ben kullaniyorum gayet memnunum. nexus'un kamerasi daha kotu,sarj konusunda da G önde. hem n4 16 gb G 32. karar senin hocam, yine de gidip yerinde görüp incelemende fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilalilaLaLilaLilaLa

Yardımcı olucak yokmu ? Yarına kadar karar vermem lazım SP,N4 Optimus G sıkıştım kaldım bunların arasında.Birde Dark x5 EVO mu ne varmış yeni çıkıyo nasıl ıyımıdır? beklenebılırmı

sp hem cok saglam hem sd kart takarsın hem 4.4 guncellemesı alacak hemde donanımı oyunlarda kusursuz.
  • dürüstadam kullanıcısına yanıt
    Pekiya bu 1gbram az değilmi oyunlar için seneye falan sorun çıkarmazmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilalilaLaLilaLilaLa

Pekiya bu 1gbram az değilmi oyunlar için seneye falan sorun çıkarmazmı ?

Bende ortalama 410 cıvarı ram boşta,4.3 guncellemesını cek cumhuriyetı aldı 40-60 arası ramın daha bosa cıktıgı anlatılıyor,4.4 kıtkatta ram tuketımı dahada ıyı optımıze eeılıp dusuruldugu ıcın sanmıyorum ram sıkıntı olsun,suan nfs,real racıng oldukca akıcı oynuyorum,androıd 4.3 ıle dahada,rahat olacak 2014 te oyunlarda yada en azından cok cok buyukoranda oyunları yada ram sıkıntısını yasatmaz sp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.