Şimdi Ara

Telefon Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

telpa sıkıntılı doğru ama moto g'nin servisi de teleservice. o da telpadan daha da kötü. sp iyi alet ama ram konusu sıkıntı onda da 1 gb ram uzun süre götürmez. kitkat da almayacak galiba.

şu an gmd2ye alternatif bi zenfonelar var. onların da incelemelerini beklemek gerek.

sana katıldıgım tek nokta hıcbır servıs olması gerekn duzeyde degıl..

ama telpa gıbı servıste cıhaz kaybetme yada ıps ekran cıkartıp lcd takma cakallıgını kımse yapmadı bugune kadar.

aylarca sp kullandım satmaya kyamadım esıme verdım cevremde aldırdıgım arkadasalr var memnun .en azından soket yapmayı becerıyor sony.

zenfonelara sevındım alt segmentte alternatıf olacak ama dusuk ıslemcılı versıyonlrı verdıler buraya ve hındıstana oacıdan bır sp gucunde degıller.
     Telefon Tavsiye

Steve hocam siz gmd konusunda araatirma yapiyosunuz gmd tft ekran konum.var istesigim.kanitlar sizde vardir dava acicam gmye ama ne tft ekranli gmd buldum nede herangi kimse mahkemwye sunabilecegim kanit verdi elime forumda cok iyi bir avukatla calisiyorum kesin kanitlarla tum gmdleri toplaticagini aoyluyor bundan oncede dolandiricilik davamiz vardi gultekin inaatla ki izmirin mafyalarindandir yinwde paramizi sokw soke aldik.

ıstersen tum ss lerı burdan atayım sende genısce zamanında oku,yada avukatına okuttur,ısınıze yarayacak olanı,en azından belge olmasda gosterın,yada bendekı sslerden kullanıcıları gorup onlarla ırtıbata gec..;?

Hocam iki haftadir herkesle irtibattayim.kimse avukatimin istedigi kanitlari sunmuyor. Baya zahmetli bir ia gmye karsi hesapladik 10 trilyon eski lira kayiplari olucak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ben de eylülün ortasına doğru tel alıcam. 600-900 tl aralığında siz olsanız hangi teli alırsınız? alacağım tel en az 3 sene gitmeli.

Simdi

Eger o vakte kadar 1.300 u tamamlarim diyosaniz hd ekrani 3.500 mah bataryasi asla kirilmaz ekrani kendini tamir eden arka kapagi( kilif gerektirmez) 13 mp ortalama ustu kalitede (g2nin 4.2 kamera kalitesinden iyi her turlu) kamerali bir g flex alin derim

2. El alicam derseniz tavsiyelerim arasina 36 ay guncelleme sozu almis aliminyum malzeme kaliteli super kamerali ve ekranli 32 gb lumia 925 girer telefoncularda 700 lira civari

Sifir belirttim.fiyatlarda derseniz gm discovery 2 derim siz alcaginiz zaman tek sim kartli ve micro sd kartli modeli cikicak 850 tl hizli idael bir telefon o fiyata. Uretici alcatel firmasi fransiz uretimi alcatelin sahibi olan tcl fabrikasinda yapiliyor yabi telefon isletim sistemi malzeme kalitesi kalite kontrolu bakimindan siki denetimden geciyor fransada tasatlaniyor kaliteli bir telefon.

Onu istemem derseniz zopo var ama serviaini bilmiyorum.mesut cevik telefonlari begendi.

• Sp istemiyosan s4mini ye bak 2.el g2 felanda alabilirsin

• Zenfone 5 diyorum artık bu fiyat segmentindeki öneri isteklerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bedistan

600-1.000 Arası telefon tavsiyeleri ?

Kardeş büyük telefon istiyorsan zenfone 6,performans istiyorsan moto g,taksit gibi ödemek istiyorsan t50,Hepsini istiyorsan gmd 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

quote:

ben de eylülün ortasına doğru tel alıcam. 600-900 tl aralığında siz olsanız hangi teli alırsınız? alacağım tel en az 3 sene gitmeli.

Simdi

Eger o vakte kadar 1.300 u tamamlarim diyosaniz hd ekrani 3.500 mah bataryasi asla kirilmaz ekrani kendini tamir eden arka kapagi( kilif gerektirmez) 13 mp ortalama ustu kalitede (g2nin 4.2 kamera kalitesinden iyi her turlu) kamerali bir g flex alin derim

2. El alicam derseniz tavsiyelerim arasina 36 ay guncelleme sozu almis aliminyum malzeme kaliteli super kamerali ve ekranli 32 gb lumia 925 girer telefoncularda 700 lira civari

Sifir belirttim.fiyatlarda derseniz gm discovery 2 derim siz alcaginiz zaman tek sim kartli ve micro sd kartli modeli cikicak 850 tl hizli idael bir telefon o fiyata. Uretici alcatel firmasi fransiz uretimi alcatelin sahibi olan tcl fabrikasinda yapiliyor yabi telefon isletim sistemi malzeme kalitesi kalite kontrolu bakimindan siki denetimden geciyor fransada tasatlaniyor kaliteli bir telefon.

Onu istemem derseniz zopo var ama serviaini bilmiyorum.mesut cevik telefonlari begendi.

o zamana kadar 900ü tamamlıcam yoksa g flex ilk seçeneğim olurdu.

gmd2 ile zenfone 5 arasındayım. bi ay boyunca inceleme ve kullanıcı görüşlerine bakmayı düşünüyorum. büyük ihtimal. gmd2 alırım bi olumsuzluk çıkmazsa aletle ilgili.

tavsiyeleriniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 8 Ağustos 2014; 20:14:06 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 100-150 tl daha koy lg g2 al..

• quote:

Orijinalden alıntı: diego10ribas

100-150 tl daha koy lg g2 al..

+1..

Discoverye falan bulasmayin..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.