Şimdi Ara

Telefon sim kartı görmüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
77.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, daha önce r10 üzerinden bir arkadaşdan replika s3 almıştım. Dünden itibaren hizmet yok hatası alıyorum, yani sim kartı görmüyor. Bunun belli bir nedeni var mıdır? Telefon filan mı kapandı yoksa? Gerçi bu sorunu telefonu satın aldığım arkadaşa da belirttim, cevap bekliyorum.

Yinede bu konu hakkında bilgisi olan varsa konuya cevap yazarsa sevinirim.

Telefonunuz SIM Kartı Görmüyor mu?

SIM kartı sorunları, özellikle yurtdışındayken veya kaçak bir telefon kullanıyorken yaygın bir sorundur. İşte telefonunuzun SIM kartını görmemesinin bazı nedenleri ve çözümleri:

Yurtdışı Telefon SIM Kartı Görmüyor

• Operatörle uyumsuzluk: Telefonunuz, yurtdışındaki operatörün şebekesiyle uyumlu olmayabilir. Telefonunuzun teknik özelliklerini kontrol edin ve operatörünüzle iletişime geçin.
    • SIM kartın hasarı: SIM kart hasar görmüş veya bozulmuş olabilir. Yeni bir SIM kart deneyin.

Kaçak Telefon SIM Kartı Görmüyor

• Yasa dışı IMEI numarası: Kaçak telefonların genellikle yasa dışı IMEI numaraları vardır ve bu, şebekeye bağlanmalarını engelleyebilir.
    • Yazılım sorunu: Kaçak telefonlarda, SIM kartların algılanmasını engelleyen yazılım sorunları olabilir.

Kaçak Telefon Çift Hattı Görmüyor

• Çift hat desteği yok: Kaçak telefonlar, çift hat özelliğini desteklemeyebilir.
    • Çift hat ayarları yanlış: Çift hat ayarları yanlış yapılandırılmış olabilir. Telefonunuzun ayarlarını kontrol edin.

Samsung Tuşlu Telefon SIM Kartı Görmüyor

• Kirli veya hasarlı SIM kart yuvası: SIM kart yuvası kirli veya hasarlı olabilir. Temizleyin veya onarın.
    • Güncel olmayan yazılım: Telefonunuzun yazılımı güncel olmayabilir. Güncelleyin.

Tuşlu Telefon SIM Kartı Okumuyor

• Zayıf sinyal: Sinyal zayıfsa telefonunuz SIM kartı göremeyebilir. Farklı bir konuma gidin veya tekrar deneyin.
    • SIM kartın yanlış takılması: SIM kart doğru şekilde takılmamış olabilir. Çıkarın ve tekrar takın.

Kaçak Telefon Hattı Görmüyor

• Operatörden kaynaklanan sorun: Operatörünüzde arıza olabilir. Telefonunuzu yeniden başlatın veya operatörünüzle iletişime geçin.
    • Şebeke kilidi: Kaçak telefonlar genellikle şebeke kilidiyle gelir ve bu, belirli operatörlerin SIM kartlarını kullanmalarını engelleyebilir. Kilidi açtırın.

Nokia Tuşlu Telefon SIM Kart Okumuyor

• Bozuk temas noktaları: SIM kart yuvasındaki temas noktaları bozulmuş olabilir. Temizleyin.
    • Donanım sorunu: Telefonunuzda bir donanım sorunu olabilir. Bir tamirciye götürün.

Bu çözümleri denedikten sonra telefonunuz hala SIM kartı görmüyorsa, daha fazla yardım için operatörünüzle veya bir telefon tamircisiyle iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu sim kartını şöyle düşün nasılki arabalarda da benzer modelleri çakmaları çıkıto ve orjinaliyle aynı olmuyor bu yüzdende bir çok sıkıntı meydana geliyor.
    Aldığın telefonuda böyle düşün replika bi ürün tahmin yürütmek gerekirse yasal olarak türk malı olmadığı tespit edilmiş olabilir bu yüzden kapatılmış olabilir,
    E mail adresi çakışıyor olabilir yada fiziksel olarak sim slotu bozulmuş olabilir.

Tam bilgi sahibi değilim ama kısmen fikir verebildiysem ne mutlu bana.

Orijinalden alıntı: cenazeyolu

Merhaba arkadaşlar, daha önce r10 üzerinden bir arkadaşdan replika s3 almıştım. Dünden itibaren hizmet yok hatası alıyorum, yani sim kartı görmüyor. Bunun belli bir nedeni var mıdır? Telefon filan mı kapandı yoksa? Gerçi bu sorunu telefonu satın aldığım arkadaşa da belirttim, cevap bekliyorum.

Yinede bu konu hakkında bilgisi olan varsa konuya cevap yazarsa sevinirim.

Bence o telefon kapanmış çünkü kapanan telefonlar sim kartı okumaz tabi bunu telefonun sağlam olması olasığıyla söylüyorum belkide telefon arızalı

Telefonda arıza yok arkadaşlar. Durduk yere gitti. Kapandı diyelim açma imkanımız yok mu?

Arıza yok ise telefon e mail'i çakışmıştır yada yakalanmıştır kapatmışlardır e mail'i bu yüzden hat okumuyo olabilir ona bi baktır istersen

Orijinalden alıntı: alcatrazz1

quote:

Telefonda arıza yok arkadaşlar. Durduk yere gitti. Kapandı diyelim açma imkanımız yok mu?

Arıza yok ise telefon e mail'i çakışmıştır yada yakalanmıştır kapatmışlardır e mail'i bu yüzden hat okumuyo olabilir ona bi baktır istersen

telefon e mail i dediğiniz imei numarası mı hocam? telefon çift hatlı olduğu için iki tane imei numarası mevcut.
    6230i Sim Kartı Takın hatası
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

telefon e mail i dediğiniz imei numarası mı hocam? telefon çift hatlı olduğu için iki tane imei numarası mevcut.

imei de denir e mail numarasıda aynen öyle hocam bilişim suçlarından adliyede takipdedir telefonlar kaçaklar anında kapatılır sizinkide yakalanmış olabilir hocam
    Yada imei numaraları başka bi telefonlada çakışıyo veya kullanılıyo olabilir o yüzden telefonunuz boşada düşmüş olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

imei de denir e mail numarasıda aynen öyle hocam bilişim suçlarından adliyede takipdedir telefonlar kaçaklar anında kapatılır sizinkide yakalanmış olabilir hocam
    Yada imei numaraları başka bi telefonlada çakışıyo veya kullanılıyo olabilir o yüzden telefonunuz boşada düşmüş olabilir.

tamam hocam teşekkür ederim. Ben biraz araştırayım bari.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tamam hocam teşekkür ederim. Ben biraz araştırayım bari.

Bi fikir verebildiysem ne mutlu bana hocam kolay gelsin.

• kanalları değiştirirken shopping tv de gösterilen yani tanıtılan bir meyzu m9 iphone 4s nin çakması telefon ilgimi çekti izledim telefon sorunsuz temiz gözüküyordu bende bu komploya inandım ve telefonu sippariş verdim 150 tl ye ve telefon 3 iş gününde teslim edildi telefon sağlamdı 1 2 ay geçti geçmedi telefonun şarj cihazı bozuldu tamam olabilir dedim yenisini aldım sonra kendi bataryası bozuldu gene batarya aldım sonraysa TELEFON SİM KARTI OKUMAMAYA BAŞLADI 3 TYANE SİM TAKTIM KENDİ SİM KRTIM ANNEMİN BABAMIN HİÇBİRİNİ OKUMADI sonra araştırdım ve imei no sunu " bir sürü telefona yani birsürü meyzu m9 da imei aynı çıktı şöyle anlatayım 9995256 telefona aynı imei verilmiş :D sonra yağlı kazıA oturduğumu anladım :D şimdide dokunmatiği bozuk :D
     Telefon sim kartı görmüyor? Telefon sim kartı görmüyor? Telefon sim kartı görmüyor? Telefon sim kartı görmüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: eray 20

kanalları değiştirirken shopping tv de gösterilen yani tanıtılan bir meyzu m9 iphone 4s nin çakması telefon ilgimi çekti izledim telefon sorunsuz temiz gözüküyordu bende bu komploya inandım ve telefonu sippariş verdim 150 tl ye ve telefon 3 iş gününde teslim edildi telefon sağlamdı 1 2 ay geçti geçmedi telefonun şarj cihazı bozuldu tamam olabilir dedim yenisini aldım sonra kendi bataryası bozuldu gene batarya aldım sonraysa TELEFON SİM KARTI OKUMAMAYA BAŞLADI 3 TYANE SİM TAKTIM KENDİ SİM KRTIM ANNEMİN BABAMIN HİÇBİRİNİ OKUMADI sonra araştırdım ve imei no sunu " bir sürü telefona yani birsürü meyzu m9 da imei aynı çıktı şöyle anlatayım 9995256 telefona aynı imei verilmiş :D sonra yağlı kazıA oturduğumu anladım :D şimdide dokunmatiği bozuk :D
     Telefon sim kartı görmüyor? Telefon sim kartı görmüyor? Telefon sim kartı görmüyor? Telefon sim kartı görmüyor?

İbretlik
    *Map design.
    *Concept design.

• bende de samsung gt s5620 monte telefon var her sim kartı denedim okumuyor yuvaya sim kartı takıyorum çıt diye tam oturuyo açıyorum direk sim modu yok yazıyor birisini arıyorum aramak için sim kart takın yazıyor anlamadım şarj yuvasında da sorun var şarj cihazının telefona bağlanan yerini aşşağı biraz eğiyorum öyle şarj ediyo öyle 1 gün beklettim bir diş bile dolmamış ne yapmam gerek aldığıma pişmanım

• quote:

Orijinalden alıntı: mert.boncuk

bende de samsung gt s5620 monte telefon var her sim kartı denedim okumuyor yuvaya sim kartı takıyorum çıt diye tam oturuyo açıyorum direk sim modu yok yazıyor birisini arıyorum aramak için sim kart takın yazıyor anlamadım şarj yuvasında da sorun var şarj cihazının telefona bağlanan yerini aşşağı biraz eğiyorum öyle şarj ediyo öyle 1 gün beklettim bir diş bile dolmamış ne yapmam gerek aldığıma pişmanım

Benim sorun imeiden kaynaklıymış. O cihazı da sattım zaten kaç sene oldu. :)

• S.a herkese konu üzerinden geçmiş biraz ama bahsedilen olaydan bende şu şekilde mağdur oldum ancak sorunu çözmüştük, s4 almıştım internet üzerinden cihaz elime ulaştığında sim kartı görmedi satın aldığım kişiyi aradığımda cihaz üzerinden bir kaç ayarlama yaptırmıştı bu sayede cihaz sorunsuz olarak sim kartı görmeye başladı, o zaman için yapılan işlemi kayda almadım ve hatırlamıyorum şuan aynı sorunla tekrar karşı karşıyayım bunu nasıl çözeziliriz anımsayan bahsettiğim işlemi anlayan bilen birileri var mı ?

Teşekkürler

bende de samsung gt s5620 monte telefon var her sim kartı denedim okumuyor yuvaya sim kartı takıyorum çıt diye tam oturuyo açıyorum direk sim modu yok yazıyor birisini arıyorum aramak için sim kart takın yazıyor anlamadım şarj yuvasında da sorun var şarj cihazının telefona bağlanan yerini aşşağı biraz eğiyorum öyle şarj ediyo öyle 1 gün beklettim bir diş bile dolmamış ne yapmam gerek aldığıma pişmanım

Şu an aynı sorunu S4'te yaşıyorum aynı sizinki gibi önce şarj soketi sorunu yaşıyordum sarj takılı haldeyken etmiyordu o kendiliğinden düzeldi şimdi de sim'i okumuyor Kaç kere sim kartı çıkarıp temizleyip geri taktım olmadı görmüyor ya telefon nedense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Babamın telefonunun fabrika ayarlarını sıfırladım.Sim kartı okumuyor.Acil yardım.ACİL ACİL

Orijinalden alıntı: Strange Night

quote:

Şu an aynı sorunu S4'te yaşıyorum aynı sizinki gibi önce şarj soketi sorunu yaşıyordum sarj takılı haldeyken etmiyordu o kendiliğinden düzeldi şimdi de sim'i okumuyor Kaç kere sim kartı çıkarıp temizleyip geri taktım olmadı görmüyor ya telefon nedense

Buna bir çözüm buldunuz mu benim s4 ayni hatayı veriyor sim kart baska telefonda çalışıyor ama benim s4 okumuyor karti?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.