Şimdi Ara

Telefon Seçiminde Beklentiye Göre Android ve Ios (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mactavish-
    Şu halimle cidden benim piyasayı takip etmem zor. Nova 3 Modern Combat gibi oyunlar bana telefonda saçma geliyor şahsen.
    Şöyle vakit geçirmelik eğlenceli oyun dolu onları oynarım müzik dinlerim twitter face falan onlar düzgün çalışsın yeter bana.
    Zaten PC de oyun takip et konsolda şey yap bide telefonumuzu buna bulaştırmayalım.
    Dediğiniz gibi FPS türü dead trigger, nova vs. oyunları ben de şuan telefonda oynayamıyorum. En sevdiğim tarz zeka-bulmaca oyunları, araba yarışı ve ilginç eğlenceli basit oyunlar. Ancak araba yarışları eski konsolların kalitesine vardı nerdeyse. Hemen oynayıp kapatmak pratik oluyor ve ben bilgisayarda 2-3 aydır 1 tane bile oyun açmadım. Hatta son formattan sonra oyun kurmadım bile. Telefonda aç oyna kapat olayı çok iyi oluyor. İnsanların eskisi kadar boş vakti olmuyor. Bir de telefon 5 inç olunca tablet kullanımını da kapsamaya başlıyor. TV'ye bağlayıp klavye mouse ile nete girmek, ofiice'de yazı yazmak bile mümkün hale geldi. Netbook diye bişey kalmadı. Birde asus padfone 2 gibi hem tablet hem telefon olan şeyler de gelmeye başladı. 2 yıl sonra hepsi malesef yine eskimiş olacak. Eğer çok oyun oynamayacaksanız bence bu kadar pahalı telefon almayın. Yine de siz bilirsiniz tabi. Önemli olan aldığınız cihazı severek kullanmak. Yoksa benim gibi 3-4 ay sonra en ufak sıkıntısında gözden çıkarabilirsiniz.

    Anladım almışken iyisi olsun taraftarıyım normalde olmazsa orta seviye birşey alırım pek önemli değil benim için.
    Teşekkür ederim herşey için.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.