Şimdi Ara

Telefon Seçimi LG-IP-SAMSUNG-GMD

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ne yapmak lazım şu sıralar, alanlar almayı düşünenler yani fikri olanların yardımına ihtiyacım var

Telefon almak istiyorum da ne almalıyım hiç karar veremedim çünkü seçenek çok fazla

1-)S3 Almak-1000tl civarı
    2-)Nexsus 4 almak 1000tl civarı
    3-)Iphone 4s 1300tl
    4-)Discovery 2 beklemek en fazla 900tl
    5-)Yaza kadar Iphone 5s'in fiyatının düşmesini bekleyip en fazla 1500tl'ye kapatmak

Şimdi alıcağım telefonu en az 3-4yıl kullanıcam, ön-arka kamerasının iyi olması şart, ayrıca 1-2 tanede oyun oynarım ve en son çıkan oyunu oynayamıyorum diye de sorun etmem sizce en iyi seçenek ne gibi görünüyor?

• Fakdet1 kullanıcısına yanıt
    şahsıma adına konuşacak olursam bu seçenekler arasında en idealleri general mobile 2 yi beklemek yada s3 almak.
    Samsung güvencesi ve general mobile 2 nin nasıl olduğu hatalı yada hatasız bile olup olmadığı belli değilken tabiki samsung.
    Nexus 4 kötü değil ama samsung s3 kendisini kanıtladı.
    çıktığı dönemin en iyi kamerası s3 te.

Zihin bulandırmayı sevmem ama windows phone grubu da gayet güzel. Gerçi uygulama bekleyecek vaktiniz yoktur. yoksa ben gayet memnunum htc 8sten. s3 rehbere 10 saniye de girerken htc 1 saniye içinde rehberde.
  • lg g2 ye bakın derim ip5s e tercih edilebilecek telefon
  • uzun kullanım istiyorsan bi kere bütçeyi yükseltmelisin , sana uzun kullanım için iphone 5 önerebilirim ya da nexus 5i bekle gmd 2 yi bekleyeceğine , ayrıca iphone 5s in 1500e düşmesini beklersen çok beklersin sana diyim , ben olsam nexus 5 gelince alır keyfime bakardım , güncelleme sorunu yok uzun süre götürür seni..
  • Honor 3x i bekleyin derim.Discovery 2 söylendigi gibi mt6589t ile gelirse çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy S3 Mini Rom ve Root
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.