Şimdi Ara

Telefon seçimi konusunda YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hafta içinde telefonu yeniliyorum. Kullandığım cihaz HTC Desire X. 3. yılı doldurduk.
    Telefon kullanımım şöyle;
    Günde 1-2 saat müzik(genellikle fizy gibi internet üzerinden), aralıklı olarak saatte bir 10-15 dakika twitter ve instagram, yarım saat bir saat mesajlaşma, sınav öğrencisiyim bu yüzden bi kaç ders programı günde 1 saat falan
    Bu kullanımla kesinlikle günü çıkarmasını istiyorum. Max verebileceğim 2000 lira. Aklımdaki telefonlar iPhone 5s, Samsung Galaxy A7, HTC One m8.
    Başka telefonlar önermeden bu üçünden birini tavsiye ederek bana yardımcı olabilir misiniz ?

• Size bu telefonlar arasından M8 öneririm fakat niçin Z3 düşünmüyorsunuz merak ettim doğrusu

İphone 5s 4" ekranıyla, şarjıyla, ekran çözünürlügüyle, kamera megapixeliyle dezavantaj dolu bir telefon ama stabilite arıyorsanız alın yoksa, bence hiç bulaşmayın derim

Galaxy A7 tamamen çöp bir telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben olsam bu 3ü arasında direk iphone alırdım.ama şarj konusu sıkıntılı iphone da o da kullanıma göre değişir.ama bu söylediğiniz şekilde iphone nun şarjı size yeterde artar fakat sıkıntıya düşmemek için m8 alınabilir.arkadaşımın söylediği gibi A7 çöplük zaten
  • Hic baska telefonlara yönelmeden htc One m8'i alabilirsin o cihazla gönül rahatlığıyla bir üç yıl daha geçirebilitsin

• Teşekkürler arkadaşlar samsung'u eledim. HTC ve iPhone arasındayım. Aslında android ve ios arasındayım :D HTC one m8 i kuzenim, iPhone 5s i ablam kullanıyor. İkisini de uzun uzun inceleme fırsatım oldu. Sanırım kararım iPhone'dan yana olacak. Umarım pişman olmam.
  • iphone 5s ten yana olacaksa seçimin bence pişman olabilirsin ama tercih senin tabikide
  • 5S almanı tavsiye edebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim konusunda yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam iPhone 5s'i stabil hızlı diye alacaksanız bence hiç almayın.Çünkü HTC One M8'de çok stabildir ve daha hızlıdır.Ayrıca M8 androidin esnekliğini bulundurmaktadır ve bataryası da daha iyi gitmektedir.Benim tavsiyem M8'dir.Tabiki son karar sizindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiveBrothers

Size bu telefonlar arasından M8 öneririm fakat niçin Z3 düşünmüyorsunuz merak ettim doğrusu

İphone 5s 4" ekranıyla, şarjıyla, ekran çözünürlügüyle, kamera megapixeliyle dezavantaj dolu bir telefon ama stabilite arıyorsanız alın yoksa, bence hiç bulaşmayın derim

+1

Apple ekran boyutu ve bataryadan uzer,a7 gec kaale almıyorum iclerinde en duzgunu m8 oda beni bin pisman etti aldigima

• M8 öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

quote:

Orijinalden alıntı: fiveBrothers

Size bu telefonlar arasından M8 öneririm fakat niçin Z3 düşünmüyorsunuz merak ettim doğrusu

+1

Apple ekran boyutu ve bataryadan uzer,a7 gec kaale almıyorum iclerinde en duzgunu m8 oda beni bin pisman etti aldigima

Hayırdır neden pişman etti bilgilendirirseniz sevinirim.

• E8 oneririm

• e8 de çok hoşmuş gerçekten. Tam iPhone'da karar kılmışken kafa yine karıştı :D
  • le_vlo L kullanıcısına yanıt
    0 aldigim.cihaz sebeke sorunlarindan oturu servise gitti sonra tekrar ayni sikayetten verdim 0 cihaz karari cikti aldim 2.ayda o da ses sorunlari cikartti bende onu elden cikarttim kurtuldum gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

0 aldigim.cihaz sebeke sorunlarindan oturu servise gitti sonra tekrar ayni sikayetten verdim 0 cihaz karari cikti aldim 2.ayda o da ses sorunlari cikartti bende onu elden cikarttim kurtuldum gitti

Anladım geçmiş olsun. Teknoloji şans işi maalesef benzer bir durum farklı marka cihazda başıma geldi.
  • Bugün teknosa da e8 i inceledim ve (fiyatların da etkisiyle) iphone 5s yerine HTC e8 almaya karar verdim. Herkese verdiği fikirler için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.