Şimdi Ara

Telefon seçimi hakkında yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçe konusunda çok sıkıntılıyım ve general mobile discovery2 mini ye bakıyordum, derken lumiaları araştırmaya başladım.
    Benim oyunla uygulamayla bi işim yok whatsapp, telefon görüşmesi, tarayıcıdan bi kaç siteye girme dışında bi işim yok sadece ön/arka kamera görüntülü görüşme ve fotoğraf çekimi için bir de batarya önemli benim için tabi ki ses kalitesi de.
    Bu yüzden nokialar sanırım benim için en uygunu lumia 820 araştırmalarımda en mantıklısı gibi görünüyor ve yeni sürümde gelecek, sizden fikirlerinizi bekliyorum bu işe bi el atın da benimde bu telefon sorunum bitsin :)

• technandro.blogspot.com.tr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde wp önermem fakat dediğiniz gibi oyunla uygulamayla pek işiniz yoksa ve kamera önemliyse sizin için, 820 ideal görünüyor, şarjının da diğer Lumia modellerime göre daha iyi gittiği söyleniyor. Lumia 925 kullandım, şarjı içiyordu resmen fakat fotoğraf kalitesi gerçekten çok iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Innovative

Normalde wp önermem fakat dediğiniz gibi oyunla uygulamayla pek işiniz yoksa ve kamera önemliyse sizin için, 820 ideal görünüyor, şarjının da diğer Lumia modellerime göre daha iyi gittiği söyleniyor. Lumia 925 kullandım, şarjı içiyordu resmen fakat fotoğraf kalitesi gerçekten çok iyiydi.

şarj çok önemli en azından 1 gün gitmeli
  • Asus zenfone 5 öneririm sıfırı 650-700 lira dicovery dokunmatiği parmaktan sonra geliyor. Lumia ları bilmiyorum ama zenfone 5 daha özellikliği çoğundan.

• dostum fly iq459 öneririm. ben de kullanıyorum 700 liraya falan aldım ben. şarjından çok memnunum. ama genel anlamda çok yüksek beklentin olmasın. ön kamerası da 5megapiksel iyi yani.
  • android kullanmak istemiyorum çünkü muhakkak kasma yapıyor telefon hız için nokiaya yöneliyorum fly ın ve discovery nin kameraları hiç net değil nokia kamera konusunda onlara göre daha iyi görünüyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim konusunda yardım
    4 ay önce açıldı
    Ev telefonu hakkında yardım?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Samsung galaxy s3 I9300 alabilirsin. ROOT ve ROM yaparak s5 kalitesine cevirebilirsin(aşağıda detaylı link vericem), 3000mA bir samsung batarya takarakta, aktif kullanımda 2 - 2,5 gün şarj süresini rahatlıkla görebilirsin. Orjinal içinden cıkan batarya 2100mA, yine orjinal samsung s3 için 3000mA bataryalar bulunmaktadır, teknoloji marketlerden alabilirsin. Sana toplam maliyeti maksimum 800tl olacak ve s5 peformansı alacaksın, aynı zamanda cok daha uzun bir pil ömrü ilede ilave yapmış olacaksın.

http://forum.donanimhaber.com/m_83924265/tm.htm

Farklı bağlantılarıda incelle, root yapmaya falanda bak mutlaka. İşlemler 1 günü alır. Gayet güzel bir hale getiriyor cihazını. Ben kendimde kullanıyorum, bir çok arkadasımda kullanıyor. Şuana kadar bir sorunla karşılaşmadık ve gayet memnunuz. Tüm oyunlarıda tatminkar seviyelerde oynama imkanın oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: recep94

Samsung galaxy s3 I9300 alabilirsin. ROOT ve ROM yaparak s5 kalitesine cevirebilirsin(aşağıda detaylı link vericem), 3000mA bir samsung batarya takarakta, aktif kullanımda 2 - 2,5 gün şarj süresini rahatlıkla görebilirsin. Orjinal içinden cıkan batarya 2100mA, yine orjinal samsung s3 için 3000mA bataryalar bulunmaktadır, teknoloji marketlerden alabilirsin. Sana toplam maliyeti maksimum 800tl olacak ve s5 peformansı alacaksın, aynı zamanda cok daha uzun bir pil ömrü ilede ilave yapmış olacaksın.

http://forum.donanimhaber.com/m_83924265/tm.htm

Farklı bağlantılarıda incelle, root yapmaya falanda bak mutlaka. İşlemler 1 günü alır. Gayet güzel bir hale getiriyor cihazını. Ben kendimde kullanıyorum, bir çok arkadasımda kullanıyor. Şuana kadar bir sorunla karşılaşmadık ve gayet memnunuz. Tüm oyunlarıda tatminkar seviyelerde oynama imkanın oluyor.

benim 300 400 lira bi param var zorlayıp 500 yapmaya çalışacağım öneriniz için teşekkür ederim ama bana uygun değil

• Tıtanium T kullanıcısına yanıt
    2. el samsung galaxy s3 ile yaparsan ve 3000mA bataryayı almazsan 400tl, 500tl civarında bir maliyeti olacaktır. Tabikide temiz bir ikinci el bulman önemli. S3 günümüz için tatminkar bir telefondur ve ROM yapılarak üst seviye telefonlardan farksız hale gelmektedir. Tamamen senin elinde özgürleşen bir telefon halindedir :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.