Şimdi Ara

TELEFON SATILDI - TERTEMİZ NOKIA 1020 - 850 LİRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus Nokia Modeller #Lumia 1020
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.

SATILDI - SATILDI - SATILDI - SATILDI - SATILDI - SATILDI - SATILDI - SATILDI - SATILDI - SATILDI - SATILDI - SATILDI - SATILDI - SATILDI - SATILDI -

TELEFON CUMARTESİ TAKAS EDİLMİŞTİ FAKAT ALINAN TELEFON ARIZALI ÇIKINCA TAKAS İPTAL OLDU. TELEFON TEKRAR İLANDA

Merhabalar,

İstanbuldan bir hafta önce aldığım Nokia 1020 model telefonumu kamerasına aşık olmama rağmen işim ile ilgili kullandığım bazı uygulamaların olmaması sebebiyle yaşadığım sıkıntı dolayısıyla satıyorum. (Bankacılık uygulamaları)

Telefon Turkcell çıkışlı Türkiye cihazıdır. Beyaz renktedir. Hiçbir kırığı, çiziği, eksiği, gediği yoktur. Telefonu satın aldığım kişi aksesuarlara önem vermeyen biriydi. Sadece şarj aletiyle aldım. Öyle satacağım. Resim Turkcell T40 ile çekildi. Affola :)

Telefonun kamera 41 mp, Dahili hafıza 32 gb, Ram 2 gb'dır. Çift tıklama ile açılan ekran, Wireles şarj gibi birçok artısı vardır.

Windows Mobile'ın marketi hergün yenileniyor ve telefon için Nokia Black güncellemesi geldi. (Telefonum Turkcell çıkışlı olduğu için henüz güncelleme alamadı. Yakında güncelleme alacak)

Windows Mobile'ın marketi konusunda birçok kulaktan dolma bilgi mevcut. Tereddüt yaşayanlara söyleyebileceğim tüm sosyal medya uygulamaları (Facebook,Instagram,Twitter,Vine,Skype,Foursquare,v.s. v.s.), birçok oyun (Fifa 2014, World at wars, Asphalt 8, Temple run, vs vs ) birçok fotografcılık yazılımI, uygulama mevcut. Hergün daha da fazlalaşıyor.

Telefon için istediğim ücret 850 liradır. Salı akşama kadar Ankarada olacağım, sonra ise İstanbul'da. Takas fiyatım ise 950 liradır. Takas için sadece üst model, iyi bir kameraya sahip Iphone yada Android telefonlar düşünülmektedir.

Referanslarıma bakarak güven sorununu aşabileceğinize inanıyorum. Telefon numaram 0 533 625 00 36 . Duymazsam mesaj atabilirsiniz.

RESİMLER

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~SeBi~ -- 17 Eylül 2014; 15:56:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat güzel hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redkid06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ;)

• Telefon tekrar ilanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~SeBi~ -- 16 Eylül 2014; 14:12:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1020 de wireless şarj yok bunu alınacak (80 lira) kablosuz şarj destekli kılıf ile wireless şarj özelliği kazanıyor 7 ay kullandım 1020 ve 2 gün önce sattım.
    Ayrıca cihaz duruyormu şu anda...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıldı hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.