Şimdi Ara

Telefon Önerisi Max 900TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle LG L90 almayı düşünüyordum ama gittiğim magazalarda hiç kalmamış o yüzden farklı ve buna benzer bi telefon önerisi olan ? LG Pro Lite var ama onun adroid normalde 4.1.2 jb gözukuyo içine girip baktıgımda 4.4.2 bu durumda bi farklılık yoktur dimi ? Veya önerisi olan max 900tl Samsung hariç olursa daha iyi olur

• G2 Mini,Xperia M2,Xperia Sp,Moto G,Zenfone 5.
  • SPnin anroid 4.1 ? gözüküyo kötü değilmi
  • Xperia sp g2mini..

Ayrica sp 4.3 aylardir 4.1 degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 MİNİ aynen daha iyi gibi saolun bilgiler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saaskg

SPnin anroid 4.1 ? gözüküyo kötü değilmi

SP 4.3 diye biliyorum

• Anladım bişi sorucam son kez G2MİNİ mi ? XPERİA M2 mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Anladım bişi sorucam son kez G2MİNİ mi ? XPERİA M2 mi ?

İkiside aynı donanım,ikiside parasını haketmiyor bence.Moto G ikisindende daha ucuz,aynı donanım,güncelleme ve daha uzun ömürlü.
  • MOTO G ' de sd kart yuvası yok ? sıkıntı degilmi bu
  • quote:

MOTO G ' de sd kart yuvası yok ? sıkıntı degilmi bu

16 GB fazlasıyla yeter normal bir kullanıcıya.Cok kullanirsan tabi eksi.Ben 16 Gb'ya Modern Combat 5,Asphalt 8,FIFA 14 gibi uç büyük oyun,5-6 uygulama,küçük oyun,kalanını da yüklü şekilde resim sigiyor,şahsen denedim.

• Şuanlık benim ayırdıgım dosya kendime özel şarkı + video yaptıgım dosyalar 2gb felan ilerde bu max 5 gb 6 gb olur.Geri 10gb felan kalıyo yeterli olur sanırım :) Herşey için saol dostum Moto G , G2 Mini , SP , M2 .. Bunlardan birini alıcam artık bakıcaz
  • quote:

Şuanlık benim ayırdıgım dosya kendime özel şarkı + video yaptıgım dosyalar 2gb felan ilerde bu max 5 gb 6 gb olur.Geri 10gb felan kalıyo yeterli olur sanırım :) Herşey için saol dostum Moto G , G2 Mini , SP , M2 .. Bunlardan birini alıcam artık bakıcaz

Yeter,bende Moto G var çok memnunum, Ucude aynı donanım.M2 ekran olarak kotu,TFT ve çözünürlük düşük.L90,kalite olarak Moto G'den bir tık geride.İkiside Moto G'den pahalı ve Moto G arayüz güncelleme artisiyla en uzun ömürlü.Kamera olarak çok hafif geride, ama beni rahat görüyor. On kamerası gayet iyi.

• Ama bide şöyle bişi var Moto G felan Anroid direk 4.4 gelmedigi için ilerde 4.4ten sonrası gelmeyebilirmiş.Ama G2 MİNİ orjinal 4.4 geldigi için 4.5 4.6 4.7 4.8 yani baya geldigi kadar gitme imkanı varmış dimi ?
  • quote:

Ama bide şöyle bişi var Moto G felan Anroid direk 4.4 gelmedigi için ilerde 4.4ten sonrası gelmeyebilirmiş.Ama G2 MİNİ orjinal 4.4 geldigi için 4.5 4.6 4.7 4.8 yani baya geldigi kadar gitme imkanı varmış dimi ?

Alakası yok.Motorola Android L vereceğini acikladi.Şöyle söyleyim,Moto G G2'den daha önce 4.4.4 aldiki G2 su an 4.4.2.

• :O Anladım gerçekten zor bi durum ya G2 MİNİ daha iyi geliyo bana ama MOTO G ' de daha üstünmüş gibi zor durumda kaldım
  • quote:

:O Anladım gerçekten zor bi durum ya G2 MİNİ daha iyi geliyo bana ama MOTO G ' de daha üstünmüş gibi zor durumda kaldım

http://www.phonearena.com/phones/compare/LG-G2-mini,Motorola-Moto-G/phones/8390,8208 Moto G önde olduğu gözüküyor,hafıza olarak Moto G 8 gözüküyor ama ülkemizdeki 16.Birde Moto G malzeme, güncelleme, arayüz olarak daha hızlı tabi secim sana kalmis

• Haklısın dostum. Moto G'de iyi G2 Mini'de bişi sorucam G2 Miniye gelicek olan anroidden haberin varmı ? 442 diyosun ya o ne zaman 444 veya daha üst biişi olur ?
  • quote:

Haklısın dostum. Moto G'de iyi G2 Mini'de bişi sorucam G2 Miniye gelicek olan anroidden haberin varmı ? 442 diyosun ya o ne zaman 444 veya daha üst biişi olur ?

Büyük firmalar,Mini cihazlarına pek güncelleme vermez. G2 Mini en fazla 4.4.4 alır ki zaten Moto G'de var bu.Piyasada ggüncelleme olarak en iyi cihazlar Motorola ve Nexus cihazları

• Aynen bende okudum g2 mini sorunlar felan var ama moto G yide sordurdum arkadaşıma dediğine göre saf anroidi önermiyomuş yani bu bi sıkıntımı sence ?
  • quote:

Aynen bende okudum g2 mini sorunlar felan var ama moto G yide sordurdum arkadaşıma dediğine göre saf anroidi önermiyomuş yani bu bi sıkıntımı sence ?

Aksine saf android,Androidin en iyi arayuzudur.Hani telefonda kullanmadığını,saçma uygulamalar olur ya Samsungda falan,kullanılmayan özellikler iste onlar olmuyor ve arayüz çok sade ve kullanışlı oluyor.Ayrıca sade haliyle en hızlı ve uzun ömürlü kasma derdi en aza indirmiş oluyor Ben Moto G kullanıyorum ve en sevdiğim özelliklerinden biri arayuzyu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.