Şimdi Ara

Telefon Önerisi İstiyorum (500-600 tl)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşime hediye telefon almak istiyorum 500 600 lira bütçem var...Marka önemli değil ama uzun süre kullanabileceği bir telefon önerisi istiyorum...Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorcan -- 10 Temmuz 2013; 23:39:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorcan

Arkadaşlar kardeşime hediye telefon almak istiyorum 500 lira bütçem var...Marka önemli değil ama uzun süre kullanabileceği bir telefon önerisi istiyorum...Teşekkürler

Hocam bütçenizi arttırabilirseniz f/p olarak oldukça iyi bir cihaz olan general mobile discovery'yi tavsiye ederim.
  • Öncelikle bütçeyi başlıkta yazarsanız daha çabuk ve fazla cevap alırsınız.

Bütçeyi 600 e çekebilirseniz General Mobile discovery var f/p kralı. Oyun performansıyla bayağı götürür. 500 civarı lumia 520 önerebilirim. Android tarafında KESİNLİKLE galaxy ace almayın. Bana göre çıktığı günden beri vasattı, ama halen alanlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Mobile dandik diye biliyordum arkadaşlar şimdiye kadar...Peki işletim sistemi olarak ne kullanıyor bu telefon ? Güncelleme alıyor mu ?
  • Gmobıle onermıyorum malum guven vermez bosuna rısk almayın,ındırım ya da kampanyaları takıp edersenız teknosa klıksa vatanbılgısayar hepsıburada gıbı,xperıa J ya da go onerırım.

• Lg Optimus L5 II bakın bi bence 600 tL
  • Bb 9790 al çok uzur zamah kullanır discoveryi gm üretmiyor yabancı ülkelerde blu life play olarak satılıyor yedek parça sıkıtısı olabilir fox alacaktım onunda huawei üretimi olduğunu öğreninci vazgeçtim bb aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1200 TL YE TELEFON ÖNERİSİ
    14 yıl önce açıldı
    8000 Tl telefon önerisi ?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xperia go derim saglam+ 4.1 aldı+ s3 minideki işlemci mevcut
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.