Şimdi Ara

Telefon mu hacklendi anlayan varsa yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefona dün akşam saçma bir mesaj geldi arkadaşım dalga geçiyor sandım cevap verdim ama ilk mesajı ben atmadım dedi ve hakikaten ilk attığı mesaj onun mesajlarının olduğu şeride değil de yeni bir bölüme geldi ilk mesajmış gibi . Ve o mesaj arkadaşımın numarasından gelmiş gözüküyor ama numara +90532 yerine +532 ile başlıyor mesaja cevap verdiğimdemarkadaşa gidiyor ancak aradığımda hiç çalmadan açılıyor ve hiç ses gelmiyor. Önce arkadaşın hattına girdi sandık biri ancak aynı mesajı başka bir arkadasımdan daha alınca sorunun benden olduğunu anladım . Bu bir uygulama mı nasıl bir şey telefonumda bir sürü kredi kartı bilgisi var duruma göre polise gidicek. Başına gelen ya da nasıl yapıldığını neden olduğunu bilen varsa yardımcı olsun lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• türkçe yazarsan yardımcı olabiliriz hocam, hani tane tane yavaş yavaş anlaşılır biçimde

edit: anladığım kadarıyla zararlı bir uygulama var telefonunda. ayarlardan uygulamalara girip şüpheli gözüken uygulamaları sil derim (çoğunlukla canlı duvar kağıdı uygulamaları oluyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 31 Ağustos 2013; 15:16:23 >
  • Freesms diye bi site vardi buyuk ihtimal bir arkadasin seninle dalga geciyo takma kafana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeşitli ücretsiz sms gönderen siteler var.Bazı kişiler bunu eğlenmek için kullanıyor.Sende onların mağdurlarındansın Herhangi bir hack falan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßyİsMaİLCaN -- 31 Ağustos 2013; 16:03:34 >
  • Kredi kartı falan olduğu için ailem savcılık konusunda ısrarcı yapanı nasıl bulabilirim peki var mı böyle bir şansım? Tablet arada kendiliğinden düzeltmiş sözcükleri kusura bakmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.