Şimdi Ara

telefon mu bilgisayar mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • masaüstü pcm var . bende de discovery var ama telefonumu yenilesem yoksa şu tablet laptoplardan mı alsam bi fikir verebilir misiniz ? bütçe bin lira altı

• Masaüstü bilgisayarın varsa laptopa ne gerek var?

1000 TL altındaki laptoplar da oyun filan oynanmaz, oynansa bile can çekişir.

1000 TL seviyesinde tablet arıyorsan güzel tabletler var. Oyun, ms office, internet, film gibi işlemler için idealler.

Telefon varsa telefona, bilgisayar varsa laptopa gerek yok. Direkt tablet alın ve keyfinize bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Masaüstü bilgisayarın varsa laptopa ne gerek var?

1000 TL altındaki laptoplar da oyun filan oynanmaz, oynansa bile can çekişir.

1000 TL seviyesinde tablet arıyorsan güzel tabletler var. Oyun, ms office, internet, film gibi işlemler için idealler.

Telefon varsa telefona, bilgisayar varsa laptopa gerek yok. Direkt tablet alın ve keyfinize bakın.

kod yazmak için falan lazım olur diye laptop hocam .
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    Kriterleriniz de yazmadığınız için ben bu şekilde yorumlamıştım.

Gayet tabii program yazmak için alınabilir ama render gibi işlemler yapacaksanız veya yüksek grafik işlemleri ile uğraşacaksanız almayınız.

Programlama da Visual Studio ve .NET platformu debug ederken işlemci gücü ve yüksek ram ihtiyacı doğuyor bunları göz önüne alınız. Bende programcı olduğum için oradan biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunsuz cep telefonu yok mu?
    16 yıl önce açıldı
    Harita mı Bilgisayar mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.