Acer Ferrari'yi kapmış. Boyun eğerek söylüyorum: Acer = Ferrari Açık konuşmak gerekirse Acer'in telefon yaptığından bile haberim yoktu. Ama Acer iyidir iyi. Acer diyoruz yani yakışır. ACER BE!
quote:
Orijinalden alıntı: XaeRa
IPhone = Ferrari Nokia = Fiat Samsung = Mercedes Htc = Audi Blackberry = Maserati Diyorum
benim iphone num var bana ferrari alın ozaman arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: musdroo
quote:
Orijinalden alıntı: Son Bozkurt
Nokia (bkz. 3310) = Tofaş (bkz. murat 131)
Noldu şimdi aşağlamayamı çalıştın ?
Hayır ikiside taş gibi . Birisi duvara atsan kırılmaz birisi dağa çarpsan çizilmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Gibson SG
quote:
Orijinalden alıntı: inexyz
Nokia : Subaru Impreza STI RA Spec-C IPhone : Alfa romeo Guiletta 1.6 uniJet Turbo Diesel Multijet (jtdm) disctinctive Samsung : At Arabası Asus : Lamborghini Gallardo IP550-2 Valentino Balboni HTC : Land Rover Defender Limited Edition Sony : Volkswagen Passat Variant Blue Motion 2.0 Turbo Diesel Technology Highline DSG
at arabası
anlaşılan samsungu çekemeyen bir arkadaş daha
Nokia - Opel Apple - Porsche HTC - BMW Samsung - Audi Sony Ericsson - Hyundai Blackberry - Ferrari
dün serviste kızın biri rafet el romanın çok güzel bir şarkısı var onu dinliyorum diyordu arkadan bir kız hemen atladı banada yollarmısın dedi tamam dedi diger kız ama fakat telefonu I PHONE du ben bluettoth ile veri alışverişi yapamıyorum dedi :) kız sanki küfür yemiş gibi oldu bende salaklık var dedi 2500 lira para ver ama özelliklerini kullanama :)
bizim millet sadece hava atmak için cihaz alıyor !!! ama telefonun kralı budur tartışmasız !!!!
Nokia - Mercedes; İkisi de alanında en köklü firmalar, ikisinin de kalitesinde azalma var. Gitgide daha az tercih ediliyor.
Apple - BMW; Özellikle son modellerdeki başarılı tasarımlar olsun, yenilikçi ve gençlere daha çok yakışmasından dolayı böyle düşünüyorum. Ayrıca Apple en değerli firma şuan. Otomobilde de Toyota'dan sonra en değerli firma BMW.
Blackberry - Audi; Audi, Mercedes ve BMW'nin gerisinde. Nokia Blackberry'den iyi mi bilmiyorum fakat blackberry ve audi birden fenomen oldu ve balonu söndü. Blackberry kullanıyorum hiç memnun değilim.
Samsung - Lexus; Uzak doğulular.
HTC - Volvo.
Biri tofaş mı dedi
Sony Ericsson : Maybach
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme