Şimdi Ara

Telefon kablolarını cat 6 ile bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm hayırlı günler grubun amacının dışındaysa yazım lütfen uyarın. Evimize yeni taşındık ancak internet kablosunu bulamadık bu tahmin ediyorumki ev telefonu kablosu eski evimizdede modemimiz ev telefonu kablosuna bağlıydı ve iki kablo vardı ancak iki kabloyu birbirine direk bağlayivermislerdi buda çirkin bir görüntü olusturuyodu yeni evimizde bu oluşmasın diye yine bilmeden cat 6 denen prizden aldım ama bu o iki kabloya baglanirmi mi bilmiyorum bağlanırsa nasıl bağlanmalı onuda bilmiyorum az buçuk kafamdan b ye bağlanması gerektiğini düşünüp şöyle bir sey yaptım modemi takmaya gelicekler onlar gelmeden en azından dedim şunu yapayım direk kabloyu takar modemi kullanırım diye düşündüm bağlama doğru mu yanlışsa ne yanlış kablolara mavi kırmızı ve beyaz beyazı eski evde baglamamislar ama sadece kırmızı ve mavi bağlıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bizden cevap gelene kadar sen belki de fiber bağlantıya geçmişsindir.

bağlantın hangi tellere verilmiş bilmiyorum ama cat6 kabloda teller çift bükümlü olduğu için en iyi tercih, birbiriyle daha sık bükümlü olan iki teli kullanacak olmak en iyi seçimdir. kablo uzunluğu fazla ise misal 50m gibi, daha stabil bir bağlantı ve 3/5 dB daha yüksek snr değerini görmek mümkün olabilir. 50m üstünde kablo uzunluğu var ise kesinlikle doğru çift bükümlü telleri seçmeli. bir ondan bir bundan kullanmak doğru olmaz. parazit yapar...

Cat 6 kablo önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.