Şimdi Ara

Telefon için blacklist programı önerisi olan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaşlarım merhabalar.Android telefonumda çağrı engellemek için program arıyorum.Şu anda ''Çağrı Yöneticisi'' programını kullanıyorum fakat memnun değilim.Çünki bu programla kara listeye aldığım numaralar beni aradıklarında otomatik olarak meşgule atıyor.Tabi telefon çalmıyor.Arayanlarda meşgule attığımı görünce sonra geri döner diye bekliyorlar.Bende kara listeye bakmadığım için kimin aradığına falan bakmıyorum.Yani aradığım program şöyle; kara listeye aldığım kişiler beni arayınca telefonum kapalı olarak gözükmeli.Öyle bir program varsa bildiğiniz bi yardım ediverin lütfen.Telefonum motorola atrix.Android sürümü 2.3.4(orjinal hali ile kullanıyorum).Hani versiyon yükseltme ilede oluyorsa onada razıyım.Hatta telefonu bile değiştirebilirim.4-5 ay önce aldım telefonumu.Bu süre zarfında beni arayıp ulaşamayanlar daha doğrusu meşgule düşürdüğümü sananlar darılıyorlar.Baya bi kişiyi küstürdüm.

Hayırlı forumlar..

• yukarı
  • yukarı
  • yukarı
  • böyle bir program yok, yukarı deyip durmayın
  • Bunu deneyebilirsin, ben oldukca memnunum.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ekaisar.android.eb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-veritas

Bunu deneyebilirsin, ben oldukca memnunum.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ekaisar.android.eb

Sagolasin hocam.denerim birazdan.umarim bir ise yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkadaşım, imzamdaki miui v5 i kurarsan karalisteye aldığın numaralar seni aradğında ulaşamıyorlar, rom o numaraya cihazın kapalı olduğunu gösteriyor. mesajları denemedim.
  • Hocam teşekkürler.Fırsat bulursam dediğiniz romu yüklemeyi denerim.Tekrar teşekkürler.Hayırlı forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.