Arkadaşlar ,aşağıdaki konuda belirttiğim sorunu yaşadım. şu an tel açıldığında malesef kurulum sihirbazı durdu diyor sadece. recovery moda da geçemiyorum. usb girişi de bozuk yani berbat bi durum. telefonumun garanti içi olarak tamir edilmesi için ne yapabilirim? usb girişi tamiri için 50 lira veririm ama telim garanti dışı kalsın istemiyorum ...
birazdan yola çıkıcam arkadaşlar. servise virüs girdi desem sorun olur mu? tel nereyse hiç açılmıyor sonuçta. root anlaşılmaz diye düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: kapti
birazdan yola çıkıcam arkadaşlar. servise virüs girdi desem sorun olur mu? tel nereyse hiç açılmıyor sonuçta. root anlaşılmaz diye düşünüyorum
Servise cihazı güncellerken işlemin yarıda kaldığını söyleyin. Sonra da böyle oldu deyin. Onlar hallederler kullanıcı hatası da çıkmaz öyle olunca ;) Ücretsiz yaptırırsınız
çok teşekkür ederim. aynen bunu söyliycem. yola çıkıyorum şimdi, bakalım inşallah olur
quote:
Orijinalden alıntı: kapti
çok teşekkür ederim. aynen bunu söyliycem. yola çıkıyorum şimdi, bakalım inşallah olur
Hocam ne yaptınız? Telefon servisten geri geldi mi?Hocam ne yaptınız? Telefon servisten geri geldi mi?