Şimdi Ara

Telefon Dinleme Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefon Dinleme Programı

    Telefonların artık çok gelişmiş olması ile bunlara uyun yazılımlar geliştirilmiştir ve artık telefon dinlemeyi isteyen herkes yapabilmektedir. Bunun için ayrı bir telefon dinleme cihazı kullanılmasına gerek yoktur çünkü geliştirilmiş özel bir yazılımı telefonunu dinlemek istediğiniz kişinin telefonuna yüklemeniz yeterlidir. Bu telefon takip programı ile eşinizin sizi aldatıyor olma ihtimalinin gerçek olup olmadığını anlayabileceksiniz. Elinizde kayıtlar olacağı içinde bunu ispatlayabilecek ve ayrılmak istediğinizde bunu yapmakta zorlanmayacaksınız. Aileniz ile huzurlu bir hayat yaşamanın yanında personelinizi de bu şekilde takip ederek işyerinizde verimliliğin artmasını sağlayabileceksiniz.

    Telefon Dinleme Nasıl Yapılıyor?
    Sevdiklerinizi korumak ya da aklınıza takılan soruların cevaplarını bulmak istediğinizde bunun için onların telefonuna telefon dinleme programı yüklemeniz yeterli olacaktır. Bu program ile takip edilecek kişinin facebook, instagram gibi sosyal medya hesaplarından anlık bildirimler alarak burada kimler nasıl paylaşımlar yaptığını görebilirsiniz. Whatsapp, line, skype gibi mesajlaşma uygulamalarından ki konuşmalarına ulaşabilirsiniz. Gönderilen ve gelen kısa mesajları görebilir, telefon konuşmalarını dinlemenin yanında isterseniz ortam dinleme ve ses kaydı yapabilirsiniz. Telefonu kullanan kişinin gittiği adreslerin bilgisine, ortamın videosunun kaydedilmesi ve resminin çekilmesi de yapılabilecek şeyler arasında yer almaktadır. Bütün bu özellikleri ile casus telefon beklentilere cevap vermektedir.

    Telefon Takip Programı
    Eşinin sadakatinden emin olmak isteyen ya da çocuklarını kötülüklerden korumak isteyen kişilerin onların telefonları ile sadece üç dakika yalnız kalmanız yeterli olacaktır. Bu süre içinde casus yazılım pratik bir şekilde eğitim almanıza gerek olmadan yükleyecek ve hemen çalışmaya başlıyor olması ile de sorularınız anında cevap bulmaya başlayacaktır. Bütün android telefonlara yüklenebilen bu yazılım iphone telefonlar ile uyumlu olarak çalışmaya henüz hazır değildir istendiği sürece kullanılmaya devam edilebilmektedir.

    https://www.spykontrol.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurti3519 -- 30 Mayıs 2018; 18:57:21 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.