Şimdi Ara

Telefon DAVASI(Karar Günü)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı geceler arkadaşlar.Malum o alınır mı bunu almalı mıyım en ucuz nerede derken stresten kafayı yiyoruz oysaki bu çok yanlış bir şey insan kendine bir şey alırken sevinçli ve dopdolu olmalı onun için basit bir soru sorucağım aklıma yatanı alacağım.

(Dünyada tek bizde varmış ama haram mı acaba diye aklıma takıldı dealextreme.com aliexpress.com gibi sitelerden telefon siparişi vermek ? değilse aşağıdaki telefonlar haricindede bana telefon önerisi yapabilirsiniz ben sağlam bir satıcıdan bilen biri aracılığıyla alırım sanki örnek: teknosa ya girmişte almış gibi . anlatmak için dedim)

HTC M8 Yaklaşık 2250 TL
    Sony Xperia Z2 Yaklaşık 1950 TL
    Nokia Lumia 1020 Yaklaşık 1700 TL(İstanbul Bilişimde felan 1600tl imiş)
    LG G2 1000 TL
    Xiaomi mi3 Yaklaşık 320$

Bu değerlere alabildiğimizi düşünürsek hangisini önerirsiniz (Yani z2 nin 1950tllik fiyatını tercih ettiğimde , g2 den farkı o kadarda var mı belki o fiyatı hakedebilir z2 ama g2 den o kadar farkı var mı veya lumia 1020 yi önerir misiniz neden vs. gibi örnek verdim cevaplarsanız sevinirim.)

Ayrıca 700tl ye kadar ister 2.el ister 0 ister ithalatçı garantili ister garantisiz ister dealextreme.com aliexpress.com gibi sitelerden olsun 1 telefonda önerirseniz sevinirim.

• Kardeş madem para sorun değil Sony xperia Z2 en iyi seçimdir Kamerası şuan Türkiye piyasasındaki telefonların hepsini sollar Zaten malzeme kalitede 10 numara
  • Z2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiyeleriniz yanında sorularımada cevap verirseniz çok sevinirim.
  • başlığı okuyunca mahkemelik oldunuz sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

başlığı okuyunca mahkemelik oldunuz sandım

Bende tuk.mahkemesinden kazanip para iadesi ve arkasinda telefon sorusu bekliyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.