Arkadaşlar ev telefonu rastgele çalıp duruyor, 1 kez anca çalıyor ve kapanıyor. Ve oldukça sık çalıyor.
Telefon her çaldığında internet gidiyor. İnternet geri geldiğinde ise öbür telefon çalışına kadar kalan kısa sürede internette gezmeye çalışıyorum. Çok sinir oldum. Bu tarz birşey yaşayan var mı daha önce? Splitter'ı söktüm hala aynı devam ediyor internet kesintisi.
quote:
Orijinalden alıntı: dh1999
Arkadaşlar ev telefonu rastgele çalıp duruyor, 1 kez anca çalıyor ve kapanıyor. Ve oldukça sık çalıyor.
Telefon her çaldığında internet gidiyor. İnternet geri geldiğinde ise öbür telefon çalışına kadar kalan kısa sürede internette gezmeye çalışıyorum. Çok sinir oldum. Bu tarz birşey yaşayan var mı daha önce? Splitter'ı söktüm hala aynı devam ediyor internet kesintisi.
Telefonun yaninda bekle çalınca hemen aç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Kamovka
quote:
Orijinalden alıntı: dh1999
Telefonun yaninda bekle çalınca hemen aç
Açılmıyor. Bu konu da gitmedi sanıyordum, tam konuyu aç'a tıkladım gene gitti çünkü. Meğer açılmış.
Hattınızda arıza var, bariz.. Arayın santrali bir baksınlar.