Bildirim
telefon alinca 13-14 saat sarjda durmasimi gerekiyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
13-14 saat kadar tutmaya gerek yok.Sarj dolunca zaten kendisi otomatik olarak kesiyor.Boşa tutmanın bir yararı yok aksine zararı olabilir.
Ayrıca ilk bir kaç sarjı pili tam bitirip de yapmakta yarar vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan. -- 5 Temmuz 2007; 17:00:35 > -
telefoncular 13-14 saat sarjda durmasii gerektigini syölediler -
arkadaşım o dediğin eskidendi telefonu normal şarja tak bittimide al o kadar tutmanın bir espirisi yoktur arkadaşında dediği gibi ilk 4-5 gün telefonu tam olarak bitirip öyle şarja takmanda yarar var öyle yapınca git gide batarya açılır ve şarj performansı yükselir ilk günlere göre
saygılar... -
Eski nesil nikel kadmiyum bataryalarda ilk şarjı 9-16 saat arasında yapmak zorundaydık. Ancak lityum polimer ve lityum iyon bataryalarda böyle bir problem kesinlikle bulunmuyor. Batarya dolduğunda telefonu şarj cihazından çıkarabilirsin.
Telefon satıcılarının çoğu eski bilgilerden yola çıkarak yorumlarda bulunuyor. -
Ben ilk aldığımda 10 dk tutmuşdum çıkardım tekrar takdım 1 gün dayanıyodu şarj'ı tele format attım şarjı 4 5 saat tutum şimdi 2 3 4 gün yetiyor -
Evet yeni nesil bu bataryalarda böyle bir problem bulunmuyor şarjı dolduktan sonra gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X